1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Öksüz: “Terör örgütüyle mücadele ömür boyu devam edecek”
Vali Öksüz: “Terör örgütüyle mücadele ömür boyu devam edecek”

Vali Öksüz: “Terör örgütüyle mücadele ömür boyu devam edecek”

Kars Valisi Türker Öksüz, gerek PKK gerekse FETÖ terör örgütüyle mücadelenin tek bir terörist kalmayıncaya kadar devam edeceğini söyledi.

A+A-

15 Temmuz FETÖ’nün hain darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. 15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü hainler darbe girişiminde bulunmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran vatandaşların gayretleriyle darbe girişimi püskürtülmüştü. Darbe girişiminde 251 vatandaş şehit olmuş, 2 bin 194 kişi de gazi olmuştu.

Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde de Kars’ta operasyonlar devam ediyor.

Düzenlenen operasyonlar hakkında açıklama yapan Kars Valisi Türker Öksüz, bu mücadelenin ömür boyu devam edeceğini ifade ederek, “Biz PKK’da nasılsak bu FETÖ terör örgütü içinde aynı duruşu sergiliyoruz. Bu ülkenin geleceğine, istikbaline, demokrasisine  kasteden bir tek terörist kalmayıncaya kadar biz bu mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz. Bu mücadeleyi devamlı sürdürmezsek kesintiye uğrar, o zaman başarılı olamayız. Onun için bu devam ediyor. Artık devletimizin bütün kadroları bu konuda elinden gelen gayreti gösteriyor. Biz adalete teslim ediyoruz, operasyonlar yapılıyor. Adalet ise gerekli hukuk çerçevesinde cezasını veriyor. Bundan sonra bu operasyonlar da devam edecek.” dedi.

“Kars halkıyla gurur duyuyoruz.” diyen Vali Öksüz, “Bütün Türkiye’deki, bütün milletimizle gurur duyuyoruz ama biz Kars’ta yaşadığımız için o vesileyle söylüyorum. Kolay değil, bana da Kars’ta yaşanan 15 Temmuz hain darbe gecesini anlattılar. O gün hakikaten kalpten sokağa çıkan, bütün bu darbecilerin karşısına çıkıp, onlara karşı göğsünü ve canını siper eden bütün kamu görevlileri ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Zaten bu bir milli mücadeledir. Yani, o milli birliği ve duruşu sergilemezseniz başarılı olamazsınız.” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.