1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali, 'Halk Günü'ne Katıldı
Vali, Halk Gününe Katıldı

Vali, 'Halk Günü'ne Katıldı

Kars Belediyesi’nin düzenlediği Halk Günü toplantısına vali Ahmet Kara’da katıldı.

A+A-

Belediye Başkanlığı’nca her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilen 'Halk Günü' toplantıları aralıksız devam ederken toplantılarda ilklere imza atılıyor.

Geçen günlerde yapılan toplantıya AK Parti İl Yönetimden katılım olmuştu. Yapılan toplantının sürpriz katılımcısı Kars Valisi Ahmet Kara, oldu.

Halk Günü toplantısına katılan vatandaşlar bir anda karşılarında vali Ahmet Kara’yı görünce şaşırdı. Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuşu’un yanında oturarak vatandaşların taleplerini, isteklerini ve sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşlar doğalgaz ile ilgili sorunlarını Vali Ahmet Kara’ya anlattı. Doğalgaz ile ilgili önemli ölçüde sıkıntı yaşandığını ileri süren vatandaşlara cevap ise Başkan Bozkuş’tan geldi.

Başkan Bozkuş, ilgili doğalgaz firmasını yeteri derecede makine paktı olmadığını, bundan dolayı da işlerinin aksadığını söyledi.

Bozkuş; “Doğalgaz firması eştiği yol ve kaldırımları kapatmıyor. Bu da sıkıntı oluyor. Vatandaşlar ise doğal olarak doğalgaz çektirmek istiyor. Firmanın elinde bir kamyon birde kepçe var. Buda yetersiz kalıyor. Eştiği yerleri kapatmaması ise belediyeyi sıkıntıya sokuyor” dedi.

Vatandaşlar bir süre sohbet eden Vali Ahmet Kara, her zaman valilik olarak belediye olarak vatandaşların yanında olduklarını ifade etti. Vatandaşların kendilerine ilettikleri sıkıntıları çözmek için belediye ile birlikte hareket ettiklerini kaydeden Kara, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını çözüme ulaştırmanın kendilerinin görevi olduğunu da sözlerine ekledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda TOKİ’nin yapacağı konutlar, vatandaşların yakınlarına iş isteği ile yol-kaldırım sorun ve sıkıntıları ele alındı. Başkan Bozkuş, vatandaşların sorunlarını tek tek not ederek ilgili birim amirlerine vatandaşların şikayetlerinin hemen giderilmesi talimatını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.