1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Günay Özdemir’in çocuk sevgisi
Vali Günay Özdemir’in çocuk sevgisi

Vali Günay Özdemir’in çocuk sevgisi

Kars Valisi Günay Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle valilik bahçesinde düzenlenen törenin ardından çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı renkli görüntüler eşliğinde yapıldı. Bayrama renkli giysileri, Türk bayrakları, ‘kırmızı beyaz’ eldivenleri, şapkalarıyla katılan çocuklar alanı adeta renkten renge soktu. Kız öğrenciler, baharı yansıtan elbiseleri, başlarına örttükleri çiçekli taçlar ile dikkat çekerken erkek çocuklar ise özel hareket kıyafetleri ve polis gözlükleriyle ilgiyi üzerlerine çektiler. Tören boyunca alanda dolaşan, müzik eşliğinde oyunlar oynayan ve kendi hallerine alandakilerin sevgilerine mazhar olan çocukların bu halleri Vali Günay Özdemir’in de dikkatini çekti.

Törenden sonra Vali Günay Özdemir çocukların yanlarına gitti, onlarla sohbet etti ve bir de fotoğraf çektirdi. Bir anda çocukların sevgi gösterisiyle karşılaşan Vali Özdemir, onları yanaklarından öpüp nasihatlerde de bulundu. Bunu gören diğer annelerde, çocuklarını Vali Özdemir ile fotoğraf çektirmek için ricada bulundular. Vali Özdemir de onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi, hepsine ayrı ayrı sarılarak bayramlarını kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.