1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Uzm. Dr. Cengiz Aybirdi, Ankara’da hasta danışmanlığı hizmeti vermeye başladı
Uzm. Dr. Cengiz Aybirdi, Ankara’da hasta danışmanlığı hizmeti vermeye başladı

Uzm. Dr. Cengiz Aybirdi, Ankara’da hasta danışmanlığı hizmeti vermeye başladı

​​​​​​​Karslı hemşerimiz İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Cengiz Aybirdi, Ankara’da kendi branşı dışındaki hastalıklar için danışmanlık hizmeti vererek ayakta tedavi ve yatarak tedavi gören hastaları uzman hekim ve hastaneye yönlendirmeye ba

A+A-

Kars’ta uzun yıllar İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra mesleğine Ankara’da devam eden Uzman Dr. Cengiz Aybirdi, Karslı hemşerilerine hasta danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Aybirdi, kendi branşı dışında rahatsızlığı olan, tedavisi hastanede yatarak veya ayakta tedaviden ameliyata kadar varan hastaları ortopedi, iç hastalıkları, kadın doğum, genel cerrrahi, göz ve her dalda uzman hekimlere yönlendirerek hastanelerde tedavi olmalarına olanak sağlıyor.

Hastalara danışmanlık hizmeti veren Dr. Cengiz Aybirdi, şehit ve gazi yakınlarından herhangi bir ücret talep etmeden muayene olmalarına olanak sağlıyor.

Dr. Cengiz Aybirdi, kendi özel muayenehanesinde Gastroentereloji branşında yemek borusu ve mide hastalıkları, karaciğer, safra yolları ve pankreas, bağırsak hastalıkları ile hemoroid, bağırsak alerjisi rahatsızlıklarının yanı sıra iç hastalıkları branşında guatr (troid), şeker (diyabet), kalp ve tansiyon hastalıkları ve göğüs, romatizmal hastalıklar branşında hastalarına hizmet veriyor.

Kars’tan Ankara’ya giden hemşerilerimiz Dr. Cengiz Aybirdi ile görüşmeleri durumunda sağlık sorunlarıyla ilgili hizmet veren uzman doktorlar ve hastanelerde rahatça muayene olabilecekler.

Hemşerilerimiz, Dr. Cengiz Aybirdi’ye Bahçelievler mahallesi 7. Cadde (Aşkabat caddesi) 70. Sokak 15/4 adresinden veya 0312 266 60 23 – 0542 412 31 00 numaralı telefondan ulaşabilecekler.

“Sağlıklı kalabilmek aynı zamanda kaliteli yaşayabilmek denektir. En güzel tedavi hasta olmadan sağlıklı kalmayı başarabilmektir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.