1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği Açılıyor
Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği Açılıyor

Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği Açılıyor

Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği 1 Ekim 2011 Cumartesi günü açılıyor

A+A-

Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Dr. Murat Yalçın’ın basın açıklaması:

Malumunuz üzere geçtiğimiz aylarda Ambulans Kazası nedeniyle iki arkadaşımız Görevleri Başında hayatını kaybetti. Bizler meydana gelen bu kazadan sonra Sağlık Çalışanlarının bir arada olduğu iyi günde, kötü günde yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olabileceği bir oluşumun eksikliğini gördük.

Bu amaç doğrultusunda Sağlık Çalışanlarının tümünü kucaklayacak onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacak, Doktorunda Hizmetlisini, Hemşiresinden Eczacısına, Şoföründen Ebesine istisnasız tüm Sağlık Çalınanlarının kapsayan bir oluşuma ihtiyaç olduğuna kanaat getirdik ve birkaç gönüllü arkadaşımızla 17 Temmuz 2011 Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği’ni kurduk.

Derneğimiz beklediğimizden daha fazla ilgi gördü. Kurulmasının üzerinde kısa bir süre geçmesine rağmen üye sayısını hızla artırdı. Bu durum üyelerimizin bizlere ulaşması sorunlarını rahatça anlatabileceği sıcak bir aile ortamı hazırlama gerekliliğini doğurdu.

Bu nedenle Şehitler Mahallesi İnönü caddesinde Salıpazarı yakınlarında Mütevazı bir büro kiraladık. İstedik ki üyelerimiz kendilerine sıcak bir aile ortamında hissetsin. Kurduğumuz bu büro Şuanda küçük bir adım olarak görülebilir. Ama şuna eminiz ki bu mütevazı adım gelecekte büyük hizmetlere vesile olacaktır.

Biz alışıla gelmiş bir geleneği bozduk. Bilindiği üzere bu tür oluşumlar yani Vakıf, Sendika, Dernek’lerin Genel merkezleri genellikle Ankara’da olur. Biz bir tabuyu da yıktık ve Ülke genelinde hizmet etmek için kurduğumuz Derneğimizin Genel merkezini Türkiye’nin Kafkaslara açılan kapısı olan Serhat Şehri Kars açtık.

Beklentimiz şudur ki 1 Ekim 2011 Cumartesi Günü Saat 13 00’ da hizmete açacağımız dernek büromuzun açılış törenimizde Başta Sayın Valimiz Ahmet Kara olmak üzere Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Bozkuş, Şehrimizin Bürokratları, Siyasetçileri İş adamları, Sivil toplum Örgütlerinin değerli yöneticileri ve siz Basınımızın güzide temsilcileri. Açılış törenimize katılma nezaketi göstererek bizleri onurlandırsın ve Sağlık Çalışanlarının yalnız. Olmadığımızı hissettirsinler.

Bu vesileyle sizlerin aracılığıyla Başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Olmak üzere Sağlık Çalışanı arkadaşlarımızı ve Kars Halkını Açılış törenimize davet ediyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.

Adres: Şehitler Mahallesi İnönü Caddesi No: 77 Kars.

E-mail: [email protected]

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.