1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ülkü Ocaklarından Gündem Değerlendirmesi
Ülkü Ocaklarından Gündem Değerlendirmesi

Ülkü Ocaklarından Gündem Değerlendirmesi

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı A.Tolga Adıgüzel, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

A+A-

Adıgüzel’in günden değerlendirmesi şöyle :
Memlekette yaşanan hayret verici gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde iktidar sahiplerinin söylemiş olduğu talihsiz bir söz üzerine Kars Ülkü Ocakları olarak tepkimizi ve tavrımızı ortaya koymak için açıklama yapma gereği duyduk. İktidar ve yandaşları ülke genelinde bir açılım furyası tutturmuş giderken, vatandaşın sinirleri alınmışçasına Türk Milleti her alanda sindirme operasyonlarına maruz kalmıştır.

Aldatma ve kandırma cephesinin açılım saçmalığı ve AB rüyası uğruna ülkemizi ve milletimizi geri dönüşü olmayan bir yola sokmuş Türkiye Cumhuriyeti topyekün bir uçurumun eşiğine gelmiştir.

Referandum sürecinde bölücülerle yaptığı görüşmeyi inkâr eden iktidar sahipleri, Oslo görüşmeleri ile foyaları ortaya çıkınca Türk Milletinin gerçek savunucusu olan Ülkücü ve Milliyetçi Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile giriştikleri şeref mukayesesinde sınıfta kalmış, bölme ve parçalama senaryolarını yandaş medya sayesinde utanmadan hayata geçirmeye kararlı olduklarını her fırsatta vurgulamışlardır.

Bölücü başını ve onun sözde elçilerini muhatap alarak devletin prestijini ayaklar altına alan bu zihniyet Türk tarihinde emsali görülmemiş bir ihanete gark olmuştur. Yandaş medya ve yandaş yargıyı yaratarak suçsuz yüzlerce vatan evladını terörist sıfatıyla cezaevlerine doldurmuş, öte taraftan 30 bin insanımızın canına kıyan bebek katilinin ise şartlarını ivedilikle meclisteki çoğunluğu sayesinde oldubittiye getirerek hayata geçirmiştir. İmralı canisinin bir diğer isteği ise herkesin malumu evlenmektir.

Şimdi soruyoruz.

Devlet eliyle bu hain cani evlendirilecek midir?

Bu bir hakarettir.

Bu bir ihanettir.

Bu şanlı ecdadımıza küfürdür.

Buradan sesleniyoruz; Derhal mukaddes milletimizin devlet kadrolarını terk edin. İstifa edin…

DÜNYA DURDUKÇA TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ YAŞAYACAKTIR

Halen hafızalarımızda ettiği hakaretler tazeliğini koruyorken milliyetçiliği ayaklarının altına aldığını söyleyen gafiller geçmişte şehide kelle, caniye sayın dememiş miydi? Ayaklarının altına aldığı milliyetçilik; “Mete’dir, Kürşad’dır, Sultan Alparslan’dır, Ahmed Yesevi’dir, Harakanlı Ebul Hasan’dır, Hacı Bektaş-ı Veli’dir, Süleyman Şah’tır, Yavuz’dur, Kanuni’dir, Mustafa Kemal’dir, Enver Paşa’dır, Seyit Onbaşı’dır, Yahya Çavuş’tur, Hayme Ana’dır, Nene Hatun’dur, Kara Fatma’dır, Malazgirt’tir, Mohaç’tır, Fetih’tir, Fatih’tir, Çanakkale’dir, Sakarya’dır, Dumlupınar’dır…” Senin ayaklarımın altına aldığım dediğin yüce Türk milletinin değer yargılarıdır.

Her fırsatta ülkücü ve milliyetçi harekete insafsızca saldıran dış destekli bu taşeron siyasi gruplara diyeceğimiz odur ki:

“Yüce Türk milletinin sabrını çok zorladınız. Tarih sizler gibi hainlerle doludur. Lakin tarihin hiçbir döneminde sizin gibi profesyonel ihanetçilere rastlanmamıştır. Ama biz sizin gibi çok düşman gördük.

Siz BOPçular,

Siz Sevrciler,

Siz diyalogcular,

Siz ihanetçiler, siz onur ve haysiyetini Amerika ve İsrail’le peşkeş çekenler evet siz, hepiniz güç birliği yapın, biz hepinizin bileğini bükeriz, hepinizin hakkından tek başımıza geliriz.

Referandum sürecinde ağlama grubuyla birlikte okumuştunuz şanlı şehitlerimizden Mustafa Pehlivanoğlu’nun şiirini : “Mustafalar ölür. Allah davası ölmez. Türk Milliyetçiliği yaşar.” Dünya durdukça Türk Milliyetçiliği yaşayacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.