1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi 1. Olağan Kars Kongresi gerçekleştirildi
Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi 1. Olağan Kars Kongresi gerçekleştirildi

Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi 1. Olağan Kars Kongresi gerçekleştirildi

Ayhan Bilgen liderliğinde kurulan Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi 1. Olağan Kars Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Sedat Cihangir güven tazeleyerek başkan seçildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi 1. Olağan Kars Kongresi partisi binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Divan başkanlığını Ömer Kartaş’ın gerçekleştirdiği kongrede gelir ve gider raporları ve oy pusulasının okunması ve onaylanmasının ardından seçime gidildi.

Seçim öncesi açıklama yapan Cihangir, Selim, Sarıkamış ve Merkez İlçe kongrelerinden sonra İl Kongrelerini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Bizler Kars için değerli olan Ayhan Bilgen’in genel başkanlığını yürüttüğü partinin Kars çalışmalarını yapmak üzere buradayız. Tabi ki buradaki amacımız doğru olan fikirlerimizi insanlara gösterebilmek ve açıklayabilmektir. Partimiz, özellikle kadınlar ve gençler üzerinden yürüyecektir. Bu konudaki kastımız da yetkinliğe sahip kişilerden olacaktır. Yani amacımız Kars’a ve ülkemize halkımızla birlikte hizmet etmektir. Temsili değil de katılımcı bir demokrasiyi savunarak halkın sesini bir yerlere taşıyabilmek amacımızdır. Bürokrasi ile halk arasındaki mevcut sınıf ayrılıklarını ve mesafeleri ortadan kaldırıp, halkı bizzat yönetimlerde söz sahibi yapmak istiyoruz. Tabii ki bu konuda tek başımıza hareket etmek istemiyoruz. Bizim için doğru olan her fikir doğrudur, yapılması gereken her şey yapılmadır. Zaten bu zamana kadar toplumu zıtlaştıran ideolojik söylemlerin olumsuz sonuçları ortadadır. İşte bu konuda dediğimiz gibi yapıcı bir yol izleyerek ülkeye hizmet edebilmek amacımızdır. Önce Kars'ın ve ennihayetinde tüm Türkiye'nin SES'i olmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Seçime tek aday giren Sedat Cihangir için delegeler oy kullanmaya başladı.

Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi 1. Olağan Kars Kongresi sonrası İl Başkanı Sedat Cihangir’in yeni listesinde şu isimler yer aldı:

YÖNETİM ASIL

Sedat Cihangr

Caner Fidal Mehmetoğlu

Ömer Kartaş

Salih Bayşu

Mehmet Ali Eker

YÖNETİM YEDEK

Serkan Ertaş

Adem Serbest

Akif Çelik

Şenol Koç

Didem Sert

DENETİM KURULU ASIL

Kübra Cihangir

Ömer Kartaş

Didem Sert

DENETİM KURULU YEDEK

Mahmut Cihangir

Şenol Koç

Adem Serbest

DİSİPLİN KURULU ASIL

Mehmet Ali Eker

Çetin Cihangir

Salih Bayşu

DİSİPLİN KURULU YEDEK

Serkan Ertaş

Caner Fidal Mehmetoğlu

Akif Çelik

ÜST KURUL DELEGELERİ

Sedat Cihangir

Akif Çelik

Şenol Koç

Kübra Cihangir

Caner Fidal Mehmetoğlu 

turkiyenin-sesi-altincag-partisi-1.-olagan-kars-kongresi-gerceklestirildi-(1).jpgturkiyenin-sesi-altincag-partisi-1.-olagan-kars-kongresi-gerceklestirildi-(2).jpgturkiyenin-sesi-altincag-partisi-1.-olagan-kars-kongresi-gerceklestirildi-(3).jpgturkiyenin-sesi-altincag-partisi-1.-olagan-kars-kongresi-gerceklestirildi-(4).jpgturkiyenin-sesi-altincag-partisi-1.-olagan-kars-kongresi-gerceklestirildi-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.