1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye'nin Dedektör Lideri Uğur Dedektör Kars'ta
Türkiye'nin Dedektör Lideri Uğur Dedektör Kars'ta

Türkiye'nin Dedektör Lideri Uğur Dedektör Kars'ta

Uğur Dedektör, Dedektörde Türkiye'nin Lideri Kars'ta...

A+A-

Uğur Dedektör, Türkiye de 19 yıldır algılama sistemleri üzerine üretim ve satış gerçekleştiren bir firmadır.Güvenlik dedektörü,Metal Dedektörü,Altın Dedektörü, Define Dedektörü, Yer altı Görüntüleme sistemleri konusunda Türkiye de ve Dünyada uzman konumundadır.

Firma merkezi İstanbul Üsküdar da bulunmaktadır.Teknolojinin getirdiği yenilikleri takip ederek aynı zamanda AR-GE sinde yaptığı araştırmalar ile ürünlerini geliştirmeye sürekli olarak devam etmektedir.Sektörün ihtiyaç duyduğu özel algılama sistemlerinin üretimini ve özel olarak talep edilen ürünlerin üretiminide gerçekleştirmektedir.

Türkiye de algılama sistemleri üzerine üretim belgeleri ve kayıtları tam olarak faaliyet gösteren Uğur Dedektör.Farklı devlet kurumlarından aldığı destekler ile projeler geliştirmektedir.Ürettiği algılama sistemlerini Avrupa ülkelerine satışını gerçekleştirerek yerli üretimin gücünü göstermektedir.

Dedektör sistemleri üzerine 2019 yılında çıkartmış olduğu 2 modeli Türkiye ve dünya genelinde ilgi ve kabul görmüştür.Golden Rain ve Golden Warrior dedektör Metal Dedektörü, Altın Dedektörü ve Define Dedektörü olarak kullanılmaktadır.

Türkiye içerisinde geniş bayi ağı ile müşterilerine daha yakın hizmet vermekte olan Uğur Dedektör 4 adet bayiye sahiptir.Toplamda 7 adet bölge bayiliği hedeflenmekte ve bu kapsamda bölgesel çalışmalarını sürdürmektedir.Bayilik başvuruları hakkında 200 den fazla talep aldıklarını ileten yetkililer bu iş için en doğru insanların seçilmesi konusunda uzun süre uğraştıklarını belirttiler.

Dedektör de Türkiye’nin lideri Uğur Dedektör.

Uğur Dedektör İletişim : 0530 375 95 77

web : https://www.ugurelektronik.com/

Mimar Sinan Mahallesi Uncular Caddesi Ekşioğlu İş Merkezi No:22/C Üsküdar İstanbul

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.