1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye’nin acil ihtiyacı Milli Hükümettir
Türkiye’nin acil ihtiyacı Milli Hükümettir

Türkiye’nin acil ihtiyacı Milli Hükümettir

Mutluer: “Türkiye’nin acil ihtiyacı Milli Hükümettir”

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Vatan Partisi Kars İl Başkanı Tuncer Mutluer, partisinin il binasında yaptığı açıklamada, ülke gündemine değinerek Türkiye’nin acil ihtiyacının milli bir hükümet olduğunu savunarak, bunu da ancak Vatan Partisi’nin sağlayabileceğini söyledi.

Açıklamasında Ülkemizin son günlerde siyasi bir çalkantı içerisinde olduğunu da ileri süren Mutluer, Türkiye bir vatan savaşı verdiği bugünlerde laik Türkiye Cumhuriyetini adım adım inkara kalkışanların olduğunu ileri sürdü.

Mutluer, birilerinin “Yeni bir devlet kuruluyor. Bu devletin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye savsakladıklarını da iddia etti. Mutluer: “Türkiye Cumhuriyetini yok ve bitmiş gören vatan haini AKP’li provokatörler, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü inkar edenler ve hatta büstünü kırmaya çalışanlar, Atatürk’ün resmi olmayan para bastıranlar, Ege’deki adalarımızı Yunanistan tarafından işgaline seyirci kalan bir AKP hükümeti var. Barzani’nin kurmayı hayal ettiği Kürdistan için referandum yapacağım sözünden önce onu turkuaz halılarda karşılayıp, sözde Kürdistan bayrağı denilen paçavrayı Türk Bayrağı yanına koyarak Barzani ile poz veren AKP yetkilileri. Benim vatansever Türk milletinin geleceğine dinamit koymaktadırlar.” Dedi.

Açıklamasında “Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetemeyen AKP hükümetinden biran önce bu ülkenin kurtarılması gerekmektedir.” İfadelerini de kullanan Vatan Partisi Kars İl Başkanı Tuncay Mutluer: “Ancak Erdoğan’ı yıkmak için bazı siyasilerin ABD ile ortak hareket etmek ve bu maksatla ABD’nin güdümüne girmek fikri vatana, millete ve Türkiye Cumhuriyetine ihanettir.

Erdoğan yönetiminin zaten sonu gelmiştir. 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanma ihtimalinin olmadığı referandumda ortaya çıkmıştır.

AKP liderini yıkmak için Türk milletinin 2019 seçimlerinde şimdiden milli hükümet seçeneğinde birleşerek hareket etmeleri gerekmektedir. Yoksa ABD planlarında rol alarak Tayyip Erdoğan iktidarına son verme çabası beyhudedir. AKP yönetimine ancak ve ancak Türk Milleti son verebilir.

PKK-HDP-FETÖ ile birlikte kol kola yürüyerek ABD destekli iktidar hayali içerisinde olan CHP ve Türk Milleti hükümet kurma görevini vermez ve vermeyecektir. Sözde adalet istiyoruz diye Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışanlarla birlikte yol arkadaşlığı yaparak hedefe tersten yürüyen Kılıçtaroğlu şimdide şanlı zaferimizin başlangıç toprağı olan Çanakkale’ye FETÖ-PKK gibi vatan hainlerini sokarak oradaki binlerce şehidimizin kemiklerini sızlatma kurgusu içerisindedir. Ne yaptığı belli olmayan “Denize düşen yılana sarılır” misali terör örgütlerinden medet umanlar, sarıldıkları o yıllarında sözüm ona önce kendilerini boğacağının artık farkına varmalıdırlar.

Ekonomiyi çökme noktasına getiren dış politikada başarısızlığı ile ülkemizi itibarsızlaştıran sata sata devlet malı bırakmayan dış borç bulabilmek için devletin elinde en son kalan Devlet Teşekküllerindeki hisseleri varlık hesabına devrederek emlak gösterme acizliğine düşen sosyal politikalarla halka yardımcı oluyorum iddiasıyla Türkiye’ye tüketim politikasını yerleştirip tarımda, sanayide ülkemizi dışa bağımlı hale getiren birleştiricilikten uzak AKP yönetiminden 2019 seçimlerinde kurtulmanın tek seçeneği Vatan Partisi Türk Milletinin tarihi kararına önderlik etmeğe hazırdır. Güçlü kadrosuyla ekonomide, sanayide, iç ve dış politikalarda bu ülkeyi çıkmazdan kurtaracak tek partidir.

Bu nedenlerden dolayı Türk Milletinden hükümet yetkilisi istiyoruz.

Sorunları iyi biliyoruz önceliğimiz ülkemizin yıllardır başını ağrıtan bölücü ve gerici terör örgütlerini bitirerek huzuru sağlamak, üretim ekonomisini yeniden uygulayarak tarımda ve sanayide vatanı dışa bağımlılıktan kurtarmak.

Türkiye’yi borç batağından kurtararak zengin, müreffeh ve yaşanabilir ülke haline getirmek, komşularımızla iyi ilişkiler kurarak ülkemizin güvenliğini teminat altına alarak ekonomimizin gelişmesini sağlayacağız.

Yine komşularımızla işbirliği sağlayarak ABD’nin desteği ve isteği ile kurulması istenilen ve 2. İsrail olacak sözde Kürdistan’a izin vermeyeceğiz ve yukarıda da değindiğimiz gibi Atatürk devrimlerinin Laik Çağdaş Türkiye’sini kurarak Dünyada itibarlı bir ülke haline getireceğiz.

Laik Türkiye Şeyhler, Dervişler, Müritler, Tarikatlar ülkesi olmaz, oldurmayacağız. Vatan Partisinin programı yukarıda değindiğimiz ilkelerden oluşmuştur. Bu program Türkiye’nin gerçeklerini içermektedir. Biz Vatan Partiyiz. Bir olayın üzerinde durduk mu o olay mutlaka çözülür.

Örnek mi? Ermeni soykırımı iddialarını Avrupa’nın göbeğinde verdiğimiz kararlı mücadele ile yerle bir ettik. Silivri duvarlarını yıkarak FETÖ’cü hakimlerin yargıladığı Türk Ordusu mensuplarını, Parti önderlerini, üniversite rektörlerini ve yüzlerce FETÖ karşıtı vatan severleri verdiğimiz mücadele ile kurtardık. (Onları yargılayan FETÖ’cü hakim ve savcılar şimdi içerdedirler.)

PKK açılının yanlış olduğunu en başından defalarca, bağırarak hükümeti uyardık. Hükümet o yanlıştan dönerek Türk devletinin terörün üzerine kararlılıkla yürüyerek başarılı olduğu ve bunda Vatan Partisinin büyük çabalarının etkisi olduğu gibi.

FETÖ darbesinin yapıldığı gece herkesten önce “Bu Türk ordusunun darbesi değildir. ABD’nin güdümünde bir darbedir” diyerek Türk halkını ve Türk ordusunu uyardığımız gibi.

Türkiye Vatan savaşından Milli Hükümete gidiyor. Vatan Partisi yaşadığımız sürecin önder partisidir ve Hükümet Partisi olacaktır. Türk Milleti tarihi kararın eşiğindedir.

İşte Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in yönetiminin düşünceleri;

“Biz halkımıza güveniyoruz ve bu kez halkımız milli hükümete giden yolun başındaki parti olan Vatan Partisinde birleşip bu yola girecektir. Bunu göreceğiz.” dedi.

Karar Yüce Halkımızdır.”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.