1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜRKAV’dan nezaket ziyareti
TÜRKAV’dan nezaket ziyareti

TÜRKAV’dan nezaket ziyareti

TÜRKAV’dan belediye başkanına nezaket ziyareti...

A+A-

Kısa zaman önce Türkav Kars İl Temsilciliği görevine atanan Murat Şanlı, çalışmalarına hız verdi. Temsilcilik yetkisini alır almaz kurum ziyaretlerine hız vererek üyeleşme çalışmalarına başlayan Şanlı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret etti.

Türkav Kars il Başkanı Murat Şanlı, Türkav yönetim kurulu üyeleri Murat Akçelik Volkan Karakaya ve Ömer O cak’tan  oluşan bir heyeti Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ilgiyle karşıladı ve heyetle bir süre sohbet etti.

Vakfın amacı hakkında Belediye Başkanına bilgi veren Şanlı, gelirini engelli gençler yararına bağışlanan 2. kitabı Eskici’yi imzalayarak Belediye Başkanına hediye etti. Konuklarını sıcak bir ortamda ağırlayan Belediye Başkanı Karaçanta ise vakıfların öneminden bahsederek yeni görevinden dolayı tebrik etti, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette misafirlerine ikramda bulunan Başkan Karaçanta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Misafirleriyle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı da çektiren başkan Karaçanta misafirlerini kapıya kadar yolcu etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.