1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜRKAV’dan Kars’a Temsilcilik
TÜRKAV’dan Kars’a Temsilcilik

TÜRKAV’dan Kars’a Temsilcilik

MURAT ŞANLI, TÜRKAV KARS İL TEMSİLCİLİĞİNE GETİRİLDİ...

A+A-

Türkiye’nin saygın ve köklü kuruluşlarından olan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı ( TÜRKAV) Kars’ta temsilcilik açtı.

Genel Merkezi Ankara’da bulunan TÜRKAV, temsil yetkisini ise daha önce Ulusal Sağlık Çalışanları Derneğinde ve Türk Sağlık-Sen Sendikası Kars Şubesi’nde de başarılı çalışmalara imza atan Murat Şanlı’ya verdi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Şanlı şunları söyledi;

“Yüklendiği misyon itibariyle TÜRKAV ülkemizin köklü ve saygın kuruluşlarından biridir.      Böylesine saygın bir kuruluşun il temsilciliğini yürütme vazifesinin şahsıma verilmiş olması benim için büyük bir onurdur.Beni böylesi bir vazifeye layık gören başta Genel Başkanımız olmak üzere Genel Merkez Yöneticilerine ayrıca bu ulvi görevin bize verilmesine vesile olan  bizlere güvenen ve destek veren kıymetli dostlarımıza buradan sizlerin vesilesiyle minnet ve şükranlarımı ifade etmek isterim. Bildiğiniz üzere TÜRKAV Kamu Çalışanlarını bir arada tutan onlarla dayanışma duygusunu perçinleyen Kalkınma ve Dayanışma Vakfıdır. Fakat onu diğer vakıflardan ayıran en büyük özelliği yüklendiği misyonudur. Ben ve yol arkadaşlarım bu misyon çerçevesinde temsil ettiğimiz kurumun saygınlığına gölge düşürmeden başarılı çalışmalara imza atmak için bu görevi kabul ettik. Amacımız bize verilen bayrağı layık olduğu yere getirdikten sonra emin ellere teslim etmek olacaktır. Temel prensibimiz budur.

Bu duygu ve düşüncelerle yüklendiğimiz görevin bilincinde çalışmalarımızı başlatacak kısa süre içerisinde şube olmanın gerekliliklerini yerine getireceğiz. TÜRKAV Kars İl Temsilciliği kamu çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.