1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜRKAV Kars İl Başkanı Murat Şanlı: "Corona kader değildir"
TÜRKAV Kars İl Başkanı Murat Şanlı: "Corona kader değildir"

TÜRKAV Kars İl Başkanı Murat Şanlı: "Corona kader değildir"

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kars İl Başkanı Murat Şanlı, Çin'in Wuhan kentinde başlayıp tüm Dünya'yı kasıp kavuran CORONA olarak adlandırılan Covid-19 virüs'ünün insanlığın kaderi olmadığını söyledi.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN / Kars Medyası

TÜRKAV İl Başkanı Şanlı, CORONA virüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere tüm Dünya Çin'in Wuhan kentinde başlayıp tüm gezegenimizi kasıp kavuran CORONA olarak adlandırılan Covid-19 virüs'ü  ile mücadele içerisindedir.Dolayısıyla ülkemiz bu virüse karşı çetin bir mücadele içerisindedir.Dünya'nın çeşitli coğrafyaların da bir çok bilim adamı bu virüsle mücadele etmenin yollarını aramakta aşı ve ilaç çalışmalarına tüm hızlarıyla devam etmektedirler” dedi.
“İnsanlık tarihi boyunca Dünyamız bir çok hastalıkla mücadele etmiş ve her defasında bu mücadelesinde büyük oranda başarı sağlamıştır.İnanıyorum ki Covit-19 diye bilinen CORONA virüs'ü de bu mücadeleden nasibini alacaktır.” diyen Şanlı, açıklamasında şunları şöyledi: “ Bu aşamada bizlere düşen en büyük görev bu mücadele de üzerime düşen vazifeyi eksiksiz olarak yerine getirmektir.Bilim kurulumuz harıl harıl çalışmakta ve en doğru tedaviyi en kısa sürede bulmanın gayreti içerisindedir.Türk Milleti olarak yapmamız gereken en önemli şey evlerimizde kalarak hastalılığın özellikle riskli yaş guruplarına bulaşmasının önüne geçmektir.

-Corona kader değildir...-

Unutmayalım ki Devletimiz güçlüdür.Şuanda  tüm kurum,kuruluşlarıyla gerekli önlemlerini almış Almaya da devam etmektedir.Bu süreçte tüm kurumlarımız üstün gayret ve özveri ile Türk Milleti'nin emrindedir.Şüphesiz bu mücadelenin en ön safında sağlık çalışanları bulunmaktadır.Virüsle mücadele de yükü fazlasıyla taşıyan bir can kurtarmak için kendi canı dahi hiçe sayarak görev yapan  Doktor'undan temizlik görevlisine kadar her kademe de görev alan  Sağlık personelinin insan üstü gayreti takdire şayan ve bir o kadarda onur vericidir. Gecelerini gündüzlerine katan,zaman mevhumu gözetmeksizin bizler için her türlü fedakarlığı gösteren Sağlık Çalışanlarımızın alınları öpülesidir. Bu süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz  Sağlık Çalışanlarının Ruh ve Beden sağlıkları göz ardı edilmemeli ve gerekli önlemler alınmalıdır. Bizler evlerimizde onlardan gelecek güzel haberleri beklemekteyiz.Bilinmelidir ki güzel günler şuan bu görevleri başında olan Sağlık Çalışanlarımızın üstün gayretleri ile olacaktır. Bende saha da mücadele veren Sağlık Camia'sının bir neferi olmaktan onur duyuyorum.Başta yönetim kurulumuzda görev alan Kamu personellerimiz olmak üzere ilimiz de ve  ülkemizin her köşesinde canla başla mücadele veren tüm tüm kamu çalışanlarına Şahsım ve Vakfımız adına sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Allah Hepsinden Razı Olsun İnşallah” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.