1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Türk Polis Teşkilatımız, bu onurlu görevi fedakârca yerine getirmektedir”
“Türk Polis Teşkilatımız, bu onurlu görevi fedakârca yerine getirmektedir”

“Türk Polis Teşkilatımız, bu onurlu görevi fedakârca yerine getirmektedir”

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176’ncı yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Sağdıç mesajında, “Türk Polis Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması, kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamı sağlamayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinmiştir” ifadelerini kullandı.
Sağdıç, şu ifadelere yer verdi: “Bu onurlu görevi; kanunlara dayanarak hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı, çağın gereksinimlerine uygun olarak, zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin fedakârca yerine getirmektedir. Tüm Dünyayı etkisi altına alan salgına karşı alınan tedbirler kapsamında da aynı şekilde büyük bir özveriyle  görevini ifa etmekte, her zaman olduğu gibi ihtiyaç duyduğu her an milletimizin yanında olmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 176. Yılını kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında ve emekli olan meslektaşlarıma aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.