1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tüketici Hakları Konulu Afiş Tasarım Yarışması Düzenlenecek
Tüketici Hakları Konulu Afiş Tasarım Yarışması Düzenlenecek

Tüketici Hakları Konulu Afiş Tasarım Yarışması Düzenlenecek

Kars Ticaret İl Müdürlüğü, Tüketici Hakları Konulu Afiş Tasarım Yarışması düzenleyecek.

A+A-

Yapılacak yarışma ile Ticaret Bakanlığı tarafından muhtelif görsel iletişim tekniklerinin kullanılması suretiyle, vatandaşların tüketici hakları konusunda bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Kars Ticaret İl Müdürlüğünden yarışma ile ilgili olarak yapılan açıklamada, güncel tüketici sorunlarına karşı toplumsal farkındalık düzeyini artırmak ve sürdürülebilir tüketim kalıplarını yurt çapında teşvik etmenin amaçlandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca “Ülkemizdeki üniversitelerin Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarımı, İletişim ve Tasarım, İletişim Bilimleri, Medya ve Görsel Sanatlar, Halkla ilişkiler ve Reklamcılık ile benzeri bölümlerinde ön lisans, lisans veya yüksek lisans öğrenimi görmekte olan öğrencilerin katılabileceği "Tüketici Hakları” konulu bir afiş tasarım yarışması düzenlenmiştir. Bahse konu afiş tasarım yarışmasına ilişkin olarak hazırlanan şartname, muvafakatname, katılım formu ve taahhütname ile yarışma afişine https://tuketici.ticaret.gov.tr/duyurular/tuketici-haklari-konulu-afis-tasarim-yarismasi adresinden ulaşılabilmektedir. “ denildi.

tueketici-haklari-konulu-afis-tasarim-yarismasi-duezenlenecek-21.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.