1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TT okullarında eğitime başlandı
TT okullarında eğitime başlandı

TT okullarında eğitime başlandı

Bin 286 öğrenci Türk Telekom Okulları’nda eğitime başladı...

A+A-

Türk Telekom’un Doğu 1. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Erzurum, Tunceli, Ağrı, Hakkari, Van, Erzincan, Muş ve Kars’ta bulunan 11 Türk Telekom Okulu’nda yeni kayıt yaptıran bin 286 öğrenci bu yıl eğitim hayatına “merhaba” dedi.

 

Bu yıl başlayan öğrencilerle birlikte Doğu 1. Bölge’deki Türk Telekom Okulları’nda toplam 6 bin 250 öğrenci eğitim görecek.

 

Erzurum Merkez Türk Telekom Lisesi, Tunceli Merkez Türk Telekom Lisesi, Ağrı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi, Hakkari Türk Telekom Lisesi, Van Türk Telekom Fen Lisesi, Erzincan İliç Türk Telekom Meslek Yüksek Okulu, Erzincan Tük Telekom Binali Yıldırım İlköğretim Okulu, Muş Merkez Türk Telekom İlköğretim Okulu, Muş Bulanık Türk Telekom İlköğretim Okulu, Ağrı Diyadin Türk Telekom İlköğretim Okulu, Kars Digor YİBO’da eğitimlerini sürdürecek olan öğrenciler, eğitim hayatlarında yepyeni bir sayfa açtılar.

35 ilde 76 eğitim binasını kapsayan Türk Telekom Okulları projesi kapsamında şu ana kadar 72 bina tamamlandı. Proje tamamlandığında 30 bin kadar öğrenci modern eğitim tesislerinden faydalanıyor olacak. Türk Telekom’un “Türkiye’ye Değer” sloganıyla başlattığı Türk Telekom Okulları proje ile nesiller boyunca binlerce öğrenciye eğitim olanağı sağlanmış oluyor.

 

Türk Telekom Okulları projesi kazandığı ödüller ile uluslararası alanda da bilinirliğini artırıyor. Türk Telekom Okulları kurumsal sosyal sorumluluk alanında, 4 tanesi büyük ödül olmak üzere toplam 8 uluslararası ödül kazanmış durumda. Bunlar arasında Sabre, Stveie, LACP ödülleri de bulunuyor.

 

“GENÇLERİMİZDEN İLHAM SALDIK”

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Doğu 1. Bölge Müdürü Ergin Bektaş, Türk Telekom Doğu 1. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı toplam 11 okulda öğrenim gören gençlerin 2010-2011 eğitim-öğretim döneminde başarılı bir yıl geçirmesini dilediğini vurguladı. Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Türk Telekom olarak bütün bölgelerimizde sosyal sorumluluk projelerimiz çerçevesinde kazandırdığımız okullarımızda gençlerimizi Türkiye’nin geleceğine hazırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türk Telekom’un Erzurum, Tunceli, Ağrı, Hakkari, Van, Erzincan, Muş ve Kars’ta eğitim hayatına kazandırdığı okullarda okuyan öğrencilerimizin başarıları bize gurur veriyor. Öğrencilerimizin gösterdiği çalışma azmi, şevk ve disiplin ileride eğitim alanında gerçekleştireceğimiz projeler için bize ilham veriyor. Gençlerimizin hem derslerde hem de sosyal aktivitelerde kendilerini gösterebilmesi için okullarımızda bütün imkanları sağladık. Nesiller boyu hizmet verecek eğitim kuruluşlarımızın öğrencilerimizi geleceğe taşıyacak çok önemli bir durak olduğuna ve iş hayatlarında da önemli bir referans kaynağı olacağına inanıyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.