1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Toraman, “Bugün Sarıkamış, Kağızman ve Selim’in gurur günüdür”
Toraman, “Bugün Sarıkamış, Kağızman ve Selim’in gurur günüdür”

Toraman, “Bugün Sarıkamış, Kağızman ve Selim’in gurur günüdür”

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, Sarıkamış, Kağızman ve Selim’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102.yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Toraman mesajında ilçelerimizin kurtuluşunda canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kâzım Karabekir Paşa ile silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını söyledi.  

Kars ve çevresinde kurtuluş savaşı sırasında ve öncesinde 1,5 milyon insanın hayatını kaybettiğini hatırlatan CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman yayınladığı mesajında ayrıca şu ifadelerine yer verdi: Kars’ın Sarıkamış, Kağızman ve Selim ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunu tüm halkımız ile birlikte gururla kutluyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda 29 Eylül’de Sarıkamış, 30 Eylül’de Selim ve 1 Ekim’de de Kağızman ilçemizin düşman işgalinden 102 yıl önce yaşanan kurtuluş coşkusunu bugün de yaşıyoruz. Yüz yıl önce olduğu gibi bu günde birlik, beraberliğe ve toplumsal refaha ihtiyacımız var. Her 3 ilçemizin bu kutlu gününü şahsım ve örgütüm adına kutluyorum”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.