1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tolgahan Reis’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Tolgahan Reis’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Tolgahan Reis’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

A+A-

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, mesajında; bu anlamlı günün sorumluluk, duyarlılık, bilinç ve farkındalık düzeylerinin yeniden değerlendirilmesine, yeni baştan gözden geçirilmesine vesile olduğunu belirtti. 

Tolgahan Reis; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık oluşturulması ve bizim için çok özel olan vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmemiz adına önemli bir gün. Sorunlarını en aza indirmek ve çözüm üretmek her şeyden önce insani sorumluluğumuzun doğal bir sonucudur. Özel vatandaşlarımızın herhangi bir eksiklik ve zayıflık hissine kapılmalarına müsaade etmeden, tümüyle kucaklayıp milletimizin saygın ve eşit bir ferdi olduklarını sürekli hatırlarda tutmak gerektiğini düşünüyorum. Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan, elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz. Her zaman yanlarındayız. Engelli vatandaşlarımızın her zaman emirlerine amade olduğumuzu bilmelerini istiyorum. “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde Cenab-ı Allah’tan huzur, mutluluk ve esenlik dolu yıllar diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.