1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tolgahan Reis : “Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde eşsiz bir zaferle kurulmuştur”
Tolgahan Reis : “Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde eşsiz bir zaferle kurulmuştur”

Tolgahan Reis : “Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde eşsiz bir zaferle kurulmuştur”

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

A+A-

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, mesajında, “Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz” dedi.
Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, “Cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği, milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde insan üstü bir gayret ve fedakârlıkla, bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur” ifadelerini kullandı.
Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Türk milletinin tüm dünyaya kendi geleceğini belirleme iradesinden asla ödün vermeyeceğini haykırdığı Kurtuluş Savaşı'nın ardından kurulan Cumhuriyet; bu coğrafyada milletimizin varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri, bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığının en güçlü ifadesidir. Bu azimle yokluğa rağmen yıllarca savaşan ve haklı mücadelesinden örnek bir zaferle çıkan Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır. Devletin imkânlarını sosyal hukuk devleti ilkesi içerisinde tüm vatandaşlarına paylaştırıp, onlara eşit bireyler olarak temsil hakkı tanıyan Cumhuriyet, bu yönüyle devlet-millet bütünleşmesinin de hakiki kaynağıdır. Farklı dil, inanç ve kültür zenginliğimiz ile tek yürek olduğumuzda, yapılamaz denilenleri başardığımız ortada iken bizlere düşen görev; Türkiye Cumhuriyeti'ni emin ve güçlü adımlarla daha güzel bir geleceğe taşımaktır. Bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimize bağımsızlığı armağan eden bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.