1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tolgahan Reis : “23 Nisan bağımsızlık, egemenlik , millet ve halk iradesi demektir”
Tolgahan Reis : “23 Nisan bağımsızlık, egemenlik , millet ve halk iradesi demektir”

Tolgahan Reis : “23 Nisan bağımsızlık, egemenlik , millet ve halk iradesi demektir”

Turgut Reis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, TBMM’nin 101’nci açılış yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN / Kars Medyası

Turgut Reis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığını ve ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu vurgulayarak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi, bağımsızlık ve egemenliğimizin, 23 Nisan Çocuk Bayramı ise geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın teminat altına alındığının bir nişanesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TBMM’ni açarak millet iradesini her şeyin üzerinde tutmuştur. 23 Nisan bağımsızlık ve egemenlik demek, 23 Nisan millet ve halk iradesi demektir" dedi.
23 Nisan’ın, dünyadaki tüm çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu ifade eden, Turgut Reis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, "Çocuklarımızı korumak, nitelikli ve farkında bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve elbette her şeyden önce onlara sağlıklı bir yaşam sunmak hepimizin görevidir. Üzerimize düşen görevleri her zaman yapmaya hazırız ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yanınızdayız. Güçlü Türkiye’nin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da şanlı tarihimizden aldıkları öz güvenle milli değerlerimize sahip çıkacaklarına olan inancımız tamdır" diye konuştu.
Tolgahan Reis, her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101’nci yıl dönümünün koronavirüs salgını nedeniyle hüzünlü bir şekilde kutlandığını belirterek, “İnşallah bundan sonraki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ruhuna uygun bir şekilde coşku içerisinde milletçe kutlarız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.