1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TOKİ yanlış yaptı
TOKİ yanlış yaptı

TOKİ yanlış yaptı

TOKİ'nin Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaptırdığı ve Ramazan ayında ibadete açılacağı duyurulan camideki çalışmalar tamamlanamadı.

A+A-

TOKİ yönetimini eleştiren konut sakinleri, cami inşaatının Ramazan ayına yetişmemesinin yanı sıra konutlara olan uzaklığına da dikkat çekti. TOKİ konutlarına taşınmayı düşündüğünü belirten Mustafa Yıldız, cami tamamlansa bile yatsı ve sabah namazına gitmenin imkânsız olduğunu, kışın ise uzaklıktan dolayı camiye hiç gidilemeyeceğini belirterek, TOKİ yanlış yaptı, dedi.

 

Konut sakinleri ise daha önce site içerisinde yapılacağı duyurulan caminin yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta yapılmaya başlandığına dikkat çekerek, kış mevsiminde kurtlar indiği için camiye gidemeyeceklerini ifade etti. TOKİ'nin caminin Ramazan'a yetiştirileceğini duyurduğunu söyleyen vatandaşlar, "Bu Ramazan'da camimize kavuşamadık. Teravih namazları için konutlardan birinin altı kullanılacak. Diğer vakit namazlarımızı ise evimizde kılacağız. Tüm bu olumsuzluklara rağmen camimizin bayrama yetiştirilmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Sarıkamış TOKİ yönetimi ise mevcut sıkıntıya çözüm olarak Ramazan ayı için konut sakinlerinin ibadetlerini yerine getirebilmelerini sağlamak üzere konutlardan D7 blok’un alt katını mescide çevirdiklerine vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.