1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tesettür Takım
Tesettür Takım

Tesettür Takım

Cloche tesettür takım modelleri göz kamaştırıyor.

A+A-

Tesettür Takım

Cloche koleksiyonuna eklemiş olduğu tesettür takım modelleri ile göz kamaştırıyor. Tunik ve pantolon ya da gömlek etek ile kombin yapmak bazen zor bir hal alabiliyor. Bu sebeple tesettür giyim markaları pantolon ya da etekli takımlar üretmeye başladı. Genel olarak alt ve üst kıyafetin aynı renk kumaştan üretilmiş olduğu takımlar Cloche markasında da karşımıza çıkıyor.

Kombin kolaylığı sağlayan bu takımlar siyah, lavicert, gri ve hardal renklerinde üretilmiştir. Site üzerinde klasik tarzda kalem pantolon ve çıtçıt detayları olan takımlar olduğu gibi spor şıklığından vazgeçemeyen kadınlar için hazırlanmış olan takımlar da bulunmaktadır. Tabi etek tercih eden kadınlar da unutulmamıştır.

Tek renk ve desenli tesettür takım modelleri 3 bedende bulunmaktadır. Elastik kumaştan üretilen modeller bulunduğu gibi ipek apreli kumaş da bazı ürünlerde tercih edilmiştir. Farklı detaylar ile hazırlanmış olan bu modellerin bazılarında havuç pantolon kullanılmıştır.

https://www.cloche.com.tr/tesettur-kadin-takim bağlantısı üzerinde yer alan takımları inceleyebilirsiniz. Tarzınıza en uygun modeli sepetinize ekleyerek online sipariş verebilir ve gardırobunuza mükemmel bir parça daha katabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.