1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Terör Konferansları Sona Erdi
Terör Konferansları Sona Erdi

Terör Konferansları Sona Erdi

Kars Emniyet Müdürlüğü’nün öğrencilere yönelik düzenlediği terör konferanslarının sonuncusu Sarıkamış ilçesinde verildi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi işbirliği ile 2010-2011 Eğitim-Öğretim döneminde üniversitede öğrenim görecek olan, İl merkezi ve ilçelerdeki lise son sınıf öğrencilerine yönelik terör konferansları verildi.

 

Öğrencilerin üniversitede öğrenime başladıkları ilk sene içerisinde öğrenim görecekleri üniversite ve yaşayacakları ilde uyum konularında karşılaşabilecekleri sorunlara dikkat çekmek için eğitim konferansları verildi.

 

Bu sorunların çözümü hakkında bilgilendirmek amacıyla İl merkezinde bulunan liselerin son sınıf öğrencilerine düzenlenen konferanslar, Akyaka, Arpaçay, Susuz, Digor, Selim ve Kağızman ilçelerinde devam etti.

 

Eğitim sorunları ve terör tehlikesi ile karşı karşıya kalan öğrencilere yönelik verilen konferanslar Sarıkamış’ta son buldu.

 

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, konferanslara katkılarından dolayı Kafkas Üniversitesi öğretim görevlilerinden Fikret Özkan ve Nezihe Aslan’a teşekkür ederek plaketlerini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.