1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tatilcilerin yeni alışkanlığı: Villa kiralama
Tatilcilerin yeni alışkanlığı: Villa kiralama

Tatilcilerin yeni alışkanlığı: Villa kiralama

Geçtiğimiz yıldan bu yana dünya koronavirüs pandemisi ile mücadeleyi sürdürüyor.

A+A-

Tatilcilerin yeni alışkanlığı: Villa kiralama

Geçtiğimiz yıldan bu yana dünya koronavirüs pandemisi ile mücadeleyi sürdürüyor. Bu zor süreçte, insanlık gerek maddi gerek manevi zorluklar çekerken, vatandaşlar yaz aylarını iple çekiyor. Koronavirüs sonrası tatil alışkanlıkları değişirken, artık oteller yerine kiralık villalar tercih ediliyor. Bu sebeple villa kiralama tatil severlerin en çok araştırdığı konular arasında bulunuyor.

 Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan ve hem hijyen hem de konfor açısından rahatlık sağlayan kiralık villalar, tatil severlerin tercihlerinden oldu. Kiralık villalar, pandeminin ardından konforlu ve sağlıklı yapısı nedeniyle adeta talep patlaması yaşadı. Koronavirüs salgını sonrası otel tatilinde kendini rahat hissetmeyen tatil severler, daha huzurlu ve sağlıklı bir tatil yapmanın yolunu aramaya koyuldu.

Sakin ve konforlu bölgelerde bulunan onlarca villa bu süreçte misafirlerini bekliyor.

Kaş, Belek, Ölüdeniz, Fethiye, Marmaris gibi Türkiye’nin birçok cennet bölgesinde bulunan kiralık villalarda kişiye özel yüzme havuzu, deniz manzarası, göl manzarası gibi özellikler de bulunuyor. Kimi merkeze yakın kimi doğa içerisinde bulunan onlarca farklı villa arasından her bütçeye uygun villa bulabilmek mümkün oluyor. Merkezi konumda olan villalarda şehir hayatının içerisinde rahat bir tatil yapılabiliyor.

Hellovillam kiralık villalar dünyanın dört bir yanından talep almaya devam ediyor. Virüs açısından riskin oldukça düşük olduğu ve her türlü dezenfekte işleminin detaylı şekilde yapıldığı villalarda bulunan süit odalar misafirlere ayrı bir konfor da sağlıyor.  Birbirinden farklı villa türleri arasında kiminde jakuzi, ısıtmalı havuzlu, bebek yatağı, alarm sistemi, çocuk parkı, havaalanına yakınlık gibi özelliklerin bulunduğu villalar yer alıyor.

Pandemiden uzakta bir tatil mümkün

Villa kiralama k isteyen tatil severler villaları istenilen gece sayısı kadar rezerve edebiliyor. Villalarda birkaç gece konaklamak veya haftalar süren tatiller yapabilmek mümkün olabiliyor. Konforun, doğanın ve şehrin iç içe geçtiği onlarca farklı bölgedeki özel villalarda hem kendinizi evinizde hissedecek, hem de virüsten uzakta bir tatilin tadını çıkarabileceksiniz.

Hellovillam onlarca seçenek sunuyor

Kiralık villa tatilinde bölge ve villa tipi seçimi tamamen tatilciye bırakılıyor. Antalya, Aydın, Muğla ve İzmir gibi farklı bölgelerde onlarca kiralık villa arasından seçim yapma imkanına sahip olan tatil severler, Hellovillam’ın sunduğu onlarca seçenek arasından istedikleri bir villada konaklayabiliyor.

https://www.hellovillam.com/

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.