1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması 30 Eylül’de sona eriyor
Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması 30 Eylül’de sona eriyor

Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması 30 Eylül’de sona eriyor

Toprak, tarım, orman ve suyun önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini sağlamak amaçla, 1 Temmuz’da başlayan ‘11. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’ 30 Eylül 2019’da sona eriyor.

A+A-

Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından, 1 Temmuz’da duyurusu yapılan yarışma; genel, çiftçi, öğrenci, tema, Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanları ile Deniz Bank çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirilecek.

Bu yıl ana teması "Su" olarak belirlenen yarışmaya tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla katılabilecekleri belirtildi.

Yarışmada sonucunda birinciye 10 bin, ikinciye 8 bin ve üçüncüye 6 bin TL DenizBank hediye çeki verilecek. Diğer kategorilere verilecek ödüller ise; çiftçi-üretici özel ödülü, 6 bin TL, "Su" Tema Özel Ödülü 6 bin TL, Öğrenci Özel Ödülü 6 bin TL, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları Özel Ödülü 6 TL, DenizBank Çalışanları Özel Ödülü 4 bin TL ve Sergileme/Albüm ödülü de (En fazla 120 adet) 200 TL'lik DenizBank hediye çeki olarak belirlendi.

Öte yandan Seçici Kurul gerekli gördüğü takdirde ödüllerin her birini en fazla 3 kişiye bölüştürebilir veya ödüle değer eser bulunmaması halinde ödül vermeyebilir veya yarışma anında özendirme ödülleri verebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.