1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tarım Komisyon Başkanı Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta
Tarım Komisyon Başkanı Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta

Tarım Komisyon Başkanı Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta

Kars Milletvekili TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

A+A-

Milletvekili Kılıç, programları kapsamında, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu, AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi.

Selim ilçesini de ziyaret eden Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun ve AK Parti Selim İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Selim de coşkuyla karşılanan Kılıç, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorunları ve talepleri dinledi.

Kars’a ve ilçelere yapılan yatırımlar hakkında da bilgiler veren Milletvekili Kılıç, “Kapı kapı dolaşarak milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

Kılıç, “Selim’de vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Esnafımız ve vatandaşlarımız bizlere güvendi ve güvenmeye devam ediyor. Teveccühleri karşısında kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çünkü bize iletilen sorunları çözmeye devam ederken bir yandan da yatırımlarımıza hız veriyoruz. Selim'e yapmış olduğumuz yüzlerce projeyi anlattık ve anlatmaya da devam ediyoruz. Projelerimiz ve yatırımlarımız başta Selim olmak üzere Karsımızın tüm ilçelerinde devam ediyor. Projeleri söz verdiğimiz gibi yerine getiriyoruz ve gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Kars Milletvekili TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın ziyaretlerine AK Parti İl Başkan vekili Kadir Sarıdağ, Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar ve Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Bayrambey eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.