1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taner Toraman’dan Önemli Açıklama
Taner Toraman’dan Önemli Açıklama

Taner Toraman’dan Önemli Açıklama

Taner Toraman’dan Önemli Açıklama…

A+A-

Basına ve   Kamuoyuna

Kıymetli hemşehrilerim;

20 Şubat itibari ile ülkemizde ve ilimizde belediye başkan adayları, il belediye meclis üyeleri ve genel meclis üyeleri listeleri İl Seçim Kurulu'na verilmiştir. Bu vesileyle bu listelerde görev alan  tüm hemşehrilerime başarılar diliyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.

Benim 80 yıldan bu yana CHP ailesinin bir üyesi olduğumu şehrimizde bilmeyen yoktur. Ailemiz yıllardır bu çizgide mücadele etmektedir ve çizgisini hiç bozmamıştır. Partimizin belediye başkan adayı Sn Dündar GÜLTEKİN'i ve ekibimizi yürekten kutluyor, partimiziny kazanması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi de ifade etmek istiyorum.
 

Kars halkının bilgilenmesinde ihtiyaç hissettiğim bir konuyu kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Cumhur ittifakı belediye meclis kontenjan listesinden soyadımızı paylaşan bir akrabamın bireysel hakkını kullanarak kontenjan listesinde yer alması kendisini bağlar.
Kendi ailesi içerisinde yaşadığı psikolojik travmayı bireysel ikballeri adına kullanarak Cumhur ittifakından siyasi bir çıkar kazanmak adına yaptığı bu girişim ailemizi temsil etmemektedir.

Yaptığı bu siyasi çıkar adına onunla birlikte yürüyen ailemden kim olursa olsun, onlarla ailevi bir bağımız kalmamakla birlikte siyasi,sosyal, hukuki ve akrabalık bağım tamamen bitmiştir. Kars kamuoyunun bilgilerine ve takdirlerine saygıyla arz ederim. 

Taner TORAMAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.