1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taner Kızıltaş 'EVET' için Kars'ta
Taner Kızıltaş EVET için Karsta

Taner Kızıltaş 'EVET' için Kars'ta

16 Nisan 2017’de, 18 maddelik Anayasa değişikliğini oylamak için gidilecek olan referandumda, Kars’ta “EVET” oylarını artırmak için Karslı bürokratlar devreye girdi.

A+A-

Halk oylaması öncesinde Kars'ta seçim çalışmaları dolu dolu geçiyor. Yoğun tempoda Ulaştırma, Denizvilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milletvekilleri ve Ak Parti ileri gelen isimleri ile Gazi Kars'ın sevenleri Kars'a gelerek seçim çalışması yapıyorlar.

ÜLKEMİZ İÇİN EVET, BAKANIMIZ İÇİN EVET, KARSIMIZ İÇİN EVET

Bu kapsamda Ankara'dan Taner Kızıltaş'ta ilimize gelerek, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanının sorumlu olduğu, bütçesinin daha etkin yönetildiği istikrarlı bir ülke, Milletin egemenliğinin tam olarak yansıdığı ve her kesimin temsil gücünün bulunacağı ve yargısının sivilleştiği bir Ülke için, Kars'ın Yiğit Evladı, Bakanımız için Evet diyen Kızıltaş; Kars Merkez ve Merkeze bağlı köylerde eş-dost, akraba ziyaretlerinde bulunarak etkili bir EVET kampanyası yürütmüştür.

Ayrıca Ankara'dan birlikte geldiği KAI Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve bürokratlarla, Kars Merkezde sivil toplum örgütleri ile ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak, Digor ve Dağpınar'da alan çalışmasında bulunmuşlardır.

1-011.jpg

2-010.jpg

3-009.jpg

4-009.jpg

5-005.jpg

6-003.jpg

7-002.jpg

8-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.