1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taner Gökçek : Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür
Taner Gökçek : Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür

Taner Gökçek : Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür

MHP Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın, “Ülkenin ve Kars’ın geleceğine oy ver” diyerek ile Kars halkından destek istedi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl genelinde çeşitli ziyaretler yaparak Kars halkı ile bir araya gelen MHP adayları, “Ülkenin ve Kars’ın geleceğine oy ver” sloganı ile seçim çalışmalarına devam ediyor.

MHP Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın,  dün ve bugün de il merkezinde faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret etti.

TANER GÖKÇEK : GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek ; “bugün birlik ve beraberlik günüdür, 14 Mayıs seçimleri hem Karsımız hem de ülkemiz için kader seçimidir. Bu anlamda Karslı hemşehrilerimin son derece uyanık olması ve oynan oyunların farkında olmasını istiyorum. Bir oy dahi çok önemli diyorum. Biz yücel Allah’ın izni ile 14 Mayıs seçimlerini Kars’ta zaferle sonuçlandıracağız” diyerek Kars halkından destek istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.