1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tahsin Kaya'dan Milletvekili Adaylarına Mesaj
Tahsin Kaya'dan Milletvekili Adaylarına Mesaj

Tahsin Kaya'dan Milletvekili Adaylarına Mesaj

Lokantacı, Fırıncı, Pastane ve Tatlıcılar Odası eski Başkanı Tahsin Kaya, tüm siyasi parti milletvekili adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

A+A-

Tahsin Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi : “Öncelikle yapılacak seçimlerin Serhat şehrimize ve Tüm siyasi parti  adaylarımıza hayırlı olsun.

Kars, Doğunun en ücra köşesi, Ekonomik ve Sosyal şartları ağır, göçün durmadığı, işsizliğin diz boyu olduğu, esnafın ekonomik krizin içinde boğuştuğu, çetin geçen hayat şartları arasında yaşayan toplumun bireyleri olarak tüm siyasi parti adaylarından serhat şehrimiz için beklentilerimiz olacak.

Beklentilerimiz tabi ki şahsi değil,  aksine Kars’ı daha ileriye götürecek dostluk-barış ve kardeşlik duyguları içerisinde en güzel projelerin her zaman Kars için yapılacağına inancımız tam.

Kars birçok konuda eksik kalmıştır. Kars’ın daha modern ve yaşanılır bir şehir olması hepimizin tek arzusu. Kars bir çok etnik yapıyı içinde barındıran bir kent. İnsanlarımız Kars’ta tabiri caizse etle-tırnak olmuş.Lütfen seçim çalışmalarınızda ayrımcılık uzak durun.

Umarız yapılacak olan seçim kazanan milletvekilleri seçim vaadiyle söz vereceğiniz  projeler Kars’ı bir adım daha ileriye götürür.

Bizlerin tek beklentisi güzel ve yatırımlarıyla modern bir Kars görmek.

Şimdiden tüm milletvekilleri adaylarımıza başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.