1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Susuz Kent Konseyi giydirmeye devam ediyor!
Susuz Kent Konseyi giydirmeye devam ediyor!

Susuz Kent Konseyi giydirmeye devam ediyor!

Susuz Kent Konseyi, yardımlaşma ve dayanışma projesi kapsamında başlattığı proje kapsamında köy çocuklarına ayakkabı hediye ediyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Susuz Kent Konseyi Başkanlığınca hayata geçirilen "Balalarımızın Ayakları Bu Kış Üşümeyecek" projesi kapsamında köy köy gezen ekip, çocukların ayaklarının üşümemesi için kışlık bot dağıtıyor.

Kent Konseyi Başkanı Maksut Kutluhan Uray yaptığı açıklamada, “Susuz ve köylerindeki çocuklarımıza kışlık bot hediye ediyoruz. Şuana kadar 300 çift ayakkabı hediye ettik. Susuz merkez ve 27 köyümüzün tamamındaki çocuklarımıza erişmeyi hedefliyoruz. Şuanda 8 köyde ayakkabı dağıtımını tamamladık. Gelen desteklerin köy çocuklarına ulaştırılmasına aralıksız devam ediyoruz.” dedi.

susuz-kent-konseyi-giydirmeye-devam-ediyor!-(1).jpegsusuz-kent-konseyi-giydirmeye-devam-ediyor!-(2).jpegsusuz-kent-konseyi-giydirmeye-devam-ediyor!-(3).jpegsusuz-kent-konseyi-giydirmeye-devam-ediyor!-(4).jpegsusuz-kent-konseyi-giydirmeye-devam-ediyor!-(5).jpegsusuz-kent-konseyi-giydirmeye-devam-ediyor!-(6).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.