1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüştü
Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüştü

Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüştü

Susuz Başkanı Oğuz Yantemur, CHP Kars eski Merkez İlçe Başkanı ve Parti Okulu Bölge Koordinatörü Onur Uludaşdemir ve gazeteci hemşehrimiz Deniz Zeyrek ile birlikte, TBMM'deki makamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Susuz'da hayata geçirmeyi düşündükleri projeler hakkında bilgiler verdi.

CHP Kars eski Merkez İlçe Başkanı ve aynı zamanda CHP Genel Merkez Parti Okulu Bölge Koordinatörü Onur Uludaşdemir tarafından Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kurtuluş savaşında milli mücadelenin sembolü olan "Kafkas Kalpağı" hediye edildi.

Bölge Koordinatörü Onur Uludaşdemir, Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadelenin sembolü olan Karakalpak/Karapapak devrimin müjdesi olarak takılmıştır. Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk kalpağını kuşanmış ve Cumhuriyet devrimini gerçekleştirerek bugün topraklarımız da özgürce yaşamanın temelini atmıştır. Bugün sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduğumuz ve kendisi tarafından takılan Karakalpak da partimizin iktidarında ülkemizin aydınlık günlere kavuşacağının müjdecisi olacak, açıklamasında bulunurken, Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur da destek ve ilgileri için sayın Genel Başkanımıza ilçemiz adına teşekkür ederim, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.