1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Susuz 75. Yıl İncesu İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Şehit Öğretmene Vefa Örneği
Susuz 75. Yıl İncesu İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Şehit Öğretmene Vefa Örneği

Susuz 75. Yıl İncesu İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Şehit Öğretmene Vefa Örneği

Susuz 75. Yıl İncesu İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'nda, Şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın adına oluşturulan “müzik sınıfı ve resim sergisi” açılışı yapıldı.

A+A-

Açılışa ; Susuz Kaymakamı Tunahan Çil, Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, daire amirleri, öğretmenler öğrenci  velileri, öğrenciler olmak üzere yaklaşık 500 kişilik bir katılımla açılışı yapıldı.

Susuz 75. Yıl İncesu İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Akif Yahşi, öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlayarak sanata duyarlı öğrenciler yetiştirmek temel görevlerimizdendir, dedi. Aynı zamanda bu vatan uğruna şehit olanların adını yaşatmak unutulmamasını sağlamak için de müzik sınıfının adını Şenay Aybüke Yalçın sınıfı olarak verdiklerini söyledi.

Misafirler tarafından müzik sınıfı ve resim sergi gezildi akabinde Müzik Öğretmeni Gizem Balık tarafından hazırlanan koro ve solo şarkı ve türküler söylendi. Koro katılımcılar tarafından çok beğenildi.

Kaymakam Tunahan Çil ve Belediye Başkanı Oğuz Yantemur tarafından emeği geçen Okul Müdürü Akif Yahşi, Müzik Öğretmenleri Gizem Balık, Tuğçe Arslan, Tolgahan Yahşi ve Resim Öğretmeni Azime Bingül'ü başarılarından dolayı tebrik ederek çiçek verildi. Program iftar yemeği ile devam etti.

İftar sonrası davul zurna eşliğinde halaylar çekilerek oyunlar oynandı. Öğrenciler ve misafirler gönüllerince eğlendiler.

1-281.jpg2-270.jpg3-229.jpg4-144.jpg5-022.jpg6-014.jpg7-011.jpg8-010.jpg9-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.