1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Suat Doğan teşekkür etti
Suat Doğan teşekkür etti

Suat Doğan teşekkür etti

AK Parti Kars 3. sıra Milletvekili Adayı Av. Suat Doğan, 2009 seçimlerinde de aday adayı olduğunu fakat aday gösterilmediğini, buna rağmen adaymış gibi çalışarak partisine hizmet ettiğini söyledi.

A+A-

Doğan aday gösterilmesinin ardından ilk açıklamayı Kafkas Haber Ajansı’ndan (KHA) Sarıkamış muhabiri Eren Yanar’a yaptı.

Doğan; “2011 yılında yapılacak olan 24. milletvekili seçiminde Kars AK Partiden aday adayı olmuştum. 11 Nisan 2011 tarihi saat: 17.00 itibariyle AK Parti’nin Yüksek Seçim Kurulu’na vermiş olduğu listede bizimde Kars’tan AK Parti 3.sıra milletvekili adayı olduğumuzu gördük. Bu konuda partinin bize göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ediyoruz.” dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana hizmet verdiğini belirten Doğan, “Ben partimizin kuruluşunda itibaren önce ilçe teşkilatında daha sonra il teşkilatında çeşitli kademelerde çalıştım. Bu arada Sarıkamış Belediye Meclis Üyeliğini yaptım. 2009 yerel seçimlerinde aday adayı oldum. Ama aday olamadık. Biz de “adaylık verilmedi” diye çalışmamazlık yapmadık. Aday olmuş gibi çalıştık çünkü burada nefsimiz için bir şey istemiyoruz. Partimizi aracı kılarak halka hizmet etmek istiyoruz. Sürekli çalıştık daha sonra genel seçimler için adaylık başvurusunda bulunduk. Yaklaşık 80 kişiyle birlikte temayülde birlikte yarıştık. Daha sonra mülakat yapıldı, anketler yapıldı. Hepsi birbirinden kıymetli olan değerli arkadaşlarımız içerisinde 3 kişiyi seçtiler. Bunlardan biri de biziz. Aday adaylığı sürecinde centilmence hareket eden, herhangi bir problemi olmadan son derece olgun bir şekilde hareket eden aday olmayan diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.   

Aday adaylığının açıklanmasıyla birlikte hepsinin arayıp tebrik ettiğini de söyleyen Doğan, “Adaylığım açıklandıktan sonra hemen hemen hepsi arayıp tebrik ettiler. Hep beraber çalışacağımızı söylediler ki bizim partimizin misyonu da budur. Küsmek, darılmak yoktur. Bizde sadece hizmet anlayışı vardır. Tabi ki biz yıllardır siyaset yapıyoruz. Ancak siyasette özellikle halka hizmet etmenin bir takım yolları vardır. Allah bize aday olmayı nasip etti. Biz buna layık olmak için önce 3 milletvekilliliğini de kazanmak için çok yoğun bir çalışma yapmamız lazım. Eğer nasip olur milletvekili olursak öncelikle ülkemize, halkımıza, Kars ilimize ve ilçelerine bütün gücümüzle çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.   

Doğan daha sonra şunları söyledi:

“AK Parti Türkiye’de 2002 yılında yönetimini almış olduğu Türkiye ile bugün 2011 yılında gelinen noktaya bakıldığında çok büyük mesafeler kat ettiği açık ve net bir şekilde görülmektedir. Sağlıkta, eğitimde, adalette birçok şeyde önemli mesafeler kaydetmiştir. Ülkemizi önemli bir noktaya getirmiştir. Enflasyon düşmüştür, milli gelir artmıştır, büyüme hızı artmıştır. Bunların yanında özellikle dış politikada da Türkiye’nin sözü geçen noktaya gelmiştir. Hatta sözü dinlenir, sözüne itibar edilir, bir noktaya gelmiştir. Bugün Avrupa’da ve bir başka yerde bir sorun olduğunda ilk danışılan ülke konumuna gelmiştir. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan artık bir dünya lideri haline gelmiştir. O misyon içerisinde olmak son derece mutluluk vericidir. Bu nedenle bizde AK Parti içerisinde ve misyonu doğrultusunda halka hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.