1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sosyal medyada çok konuşulan düğün dansı : Serdar Arpaçay ve Duygu Kürklü
Sosyal medyada çok konuşulan düğün dansı : Serdar Arpaçay ve Duygu Kürklü

Sosyal medyada çok konuşulan düğün dansı : Serdar Arpaçay ve Duygu Kürklü

Serdar Arpaçay ve Duygu Kürklü’nün düğün dansı 2 Milyona Yakın İzlendi...

A+A-

Kars kültür ve sanat hayatının önemli ailelerinden Arpaçay ailesi mensubu, Karslı İşadamı Serdar Arpaçay ve Amasyalı doktor eşi Duygu Kürklü 2016 yılında Kars’ta dünyaevine girmişlerdi.

Serdar ve Duygu ikilisinin düğün dansı izlenme oranı 1 milyon 896 bini aştı.

Sosyal medyada çok konuşulan bu dans Türkiye Azerbaycan kardeşliğine de vurgu yapılarak, en çok izlenen ve yorumlanan düğün dansı oldu.

Azerbaycanlı büyük besteci Üzeyir Hacıbeyli’nin “O Olmasın, Bu Olsun” Operasında kullandığı “Uzun Dere” milli dansını “düğün dansı” olarak icra eden Serdar ve Duygu çifti büyük beğeni topladı.

Azerbaycan'da da düğün simgesi sayılan “Uzun Dere” milli dansını eşini mutlu etmek için çalışan Amasyalı gelin Duygu Kürklü hayatında ilk defa Azerbaycan havası bir oyun oynadı.

İzmir’de ikamet eden ve uluslar arası bir emlak şirketinde broker olan Serdar Arpaçay, işadamı kimliğinin yanı sıra müzisyen ve oyuncu kimliği ile de ön plana çıkıyor. Çocukluk döneminden itibaren kültür, sanat ve müzik dünyası ile iç içe olan Serdar Arpaçay, eşinin bu jesti karşısında oldukça memnun olurken, dansın sosyal medyayı sallamasını da gururla takip ediyor.  

İşte çok özel o görüntüler…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.