1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Somtaş: İnovatif ve Yüksek Düzeyde Verimli Kağıt Yapma Makineleri
Somtaş: İnovatif ve Yüksek Düzeyde Verimli Kağıt Yapma Makineleri

Somtaş: İnovatif ve Yüksek Düzeyde Verimli Kağıt Yapma Makineleri

Ambalajlama sektörü, bağımsız birçok sektörle doğrudan ilişki halindedir.

A+A-

Somtaş: İnovatif ve Yüksek Düzeyde Verimli Kağıt Yapma Makineleri

Ambalajlama sektörü, bağımsız birçok sektörle doğrudan ilişki halindedir. Günümüzde birçok işletme ve endüstriyel tesis, ambalajlama çözümlerine ihtiyaç duyuyor. Ürünlerin paketlenmesinden arzu edilen tasarımların elde edilmesine kadar markaların kimliklerini yansıtabilmeleri adına ambalaj ürünlerinin önemi her geçen gün artıyor. İlk kez 2008 yılında baskı sonrası matbaa çözümleri üretmeye başlayarak sektöre dahil olan Somtaş, yenilikçi tasarımların inovatif yaklaşımlarla bütünleştiği kağıt poşet yapma makinesi imalat çözümleriyle ambalaj sektörünü ayrıcalıklarla buluşturuyor. Oldukça geniş yelpazeli ve her sektörün taleplerine cevap verebilen çözümlere ev sahipliği yapan Somtaş, köklü geçmişinden elde ettiği deneyimi Ar-Ge çalışmalarıyla her geçen gün geliştiriyor.

Farklı İhtiyaçlara Cevap Veren Özel Çözümler

Somtaş kağıt poşet yapma makineleri, ambalajlamanın dışında son derece geniş bir sektör skalasına hitap ediyor. Farklı türden sektörlerin ambalajlama ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen Somtaş, ürün gamında farklı özellikleri bünyesinde barındıran modellere ev sahipliği yapıyor. Somtaş ayrıcalıklarıyla üretilen kağıt poşet yapma makineleri; kağıt bobin dilimleme makinesi, Block Bottom, Flat and Satchel ve Flekso Baskı gibi farklı modellerle ambalajlama ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ayrıca Somtaş’ın ürün gamı içerisinde Sheeter kağıt ebatlama makinesi de bulunuyor. 

Zamandan ve İş Gücünden Tasarruf

Somtaş kağıt poşet yapma makineleri, endüstriyel alanda faaliyet gösteren ve yüksek üretim kapasitesine sahip olan imalat tesisleri için uygundur. Aynı zamanda bu makineler, daha düşük portföyde üretim yapan orta ölçekli işletmelere de hitap ediyor. Somtaş kağıt yapma makineleri, tamamen inovatif yaklaşımlarla benimsenerek özel olarak tasarlanmıştır. Yenilikçi ve modern tasarıma sahiptir. Zamanda ve iş gücünden yüksek standartta tasarruf elde ederek seri üretim yapabilme fırsatı sunar.

Yenilikçi Teknolojiler Özel Fiyat Avantajlarıyla

Somtaş, ambalajlama sektöründe faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren yenilikçi fikirler ışığında Ar-Ge çalışmalarıyla inovatif makineler üretmeye devam ediyor. Sektörün ihtiyaçlarına cevap veren, yenilikleri takip eden ve teknolojik gelişmeleri sektörle buluşturan Somtaş, her türden endüstriyel ambalajlama makinesi çözümünü düşük maliyetlerle sunuyor. Üstelik https://www.somtas.com/tr ayrıcalıklarıyla satış sonrası destek ve kurulum hizmetlerinden faydalanarak seri üretime hızla geçebilme fırsatına sahip olabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.