1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SODES Toplantısı Yapılacak
SODES Toplantısı Yapılacak

SODES Toplantısı Yapılacak

Sosyal Destek Programı (SODES) Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamındaki illerde de uygulamaya konulacak olması nedeniyle Kars Valiliği’nde toplantı düzenlenecek.

A+A-

Vali Yardımcısı Muhammed Lütfi Kotan başkanlığında, 11 Mayıs 2010 Salı (yarın)  saat: 14.00’deki toplantı Kars Valiliği Gazi Toplantı Salonu’ nda yapılacak.

 

İl düzeyinde SODES konusunda gerekli bilgilendirmenin, koordinasyonun ve yönlendirmenin yapılabilmesi amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında SODES’in iller için ne kadar önemli olduğu dile getirilecek.

 

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi güçlendirmek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen Sosyal Destek Programı (SODES) Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında toplantı yapılacak” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.