1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Skinceuticals Nedir Ne İşe Yarar?
Skinceuticals Nedir Ne İşe Yarar?

Skinceuticals Nedir Ne İşe Yarar?

SkinCeuticals Daily Moisture Nemlendirici

A+A-

Skinceuticals Nedir Ne İşe Yarar?

Cilt serumu görevi gören skinceuticals HA Intensifier cildin nem dengesini düzenleyerek nemlendirir. Doğal hyalüronik asit proxylane mor pirinç özü ve meyan kökü içeren skinceuticals HA Intensifier renk verici madde içermemektedir.

Bu ürünü kullanırken ürünü açtıktan sonra kapağı açılarak pompalanır ve ürün pompa içine alınarak 4 ve 6 damla sıkılır ve yanak, alın çene bölgelerine sürülür.

SkinCeuticals Daily Moisture Nemlendirici

Cilt dokusunu nemlendiren SkinCeuticals normal veya yağlı ciltler uygun olanı bulunmaktadır. Tamamen doğal olan ve içinde deniz yosunları amino asit mineral özlerini bulunduran SkinCeuticals yapısındaki tarçın ve zencefil ile ciltteki gözeneklerin belirginliğini yok eder.

Ciltteki sivilceler kırışıklar ve nem oranını dengelemek için kullanılır. Gözle temasından kaçınılarak günde bir ya da iki kere boyun ve tüm yüz bölgesine uygulanır.

SkinCeuticals Phloretin Serum Kullanımı

SkinCeuticals serum çeşitlerinden olan SkinCeuticals Phloretin Serum cilt hasarlarına karşı kullanılır. Kolajen sentezi ile hücre yenilenmesini hızlandırır ve UV ışınlarına karşı koruma sağlar.

Bütün cilt yapılarına uygun olan serum cilde parlaklık ve canlılık verir. Kullanımı ise sabahları 4 ile 5 damla yumuşak hareketlerle tüm yüz, boyun bölgelerine uygulanarak yapılır. Detaylı bilgi ve ürünü almak için https://www.kozmela.com/skinceuticals adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.