1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Siyasetin en güçlü ismi Ahmet Arslan
Siyasetin en güçlü ismi Ahmet Arslan

Siyasetin en güçlü ismi Ahmet Arslan

Adem Çalkın: “Kars’ın siyasi anlamda en güçlü ismi Ahmet Arslan’dır”

A+A-

Kars Demokrasi Meydanı’nda 15 Temmuz’dan bu yana her akşam toplanan her kesim ve yaştan vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmaları ve 15 Temmuz’daki darbe girişimine ilişkin görüntüler dev ekrana yansıtıldığı gecede sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından demokrasi nöbetçilerine çeşitli ikramlar yapılırken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatları doğrultusunda yemek ikramları da sürdürüldü.

Vatandaşlar, bir taraftan “Dombıra” ve “Türkiyem” şarkılarına bayraklarla eşlik ederken, bir taraftan da Kars Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından demokrasi meydanında verilen ücretsiz ağız ve diş sağlığı bakımından faydalandılar. 15 Temmuz’dan bu yana tüm kurumların yer aldığı gibi alanda yer alan Kars Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri ve personelleri, hem nöbet tuttu, hem de demokrasi nöbetçilerine hizmet verdi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kars Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Yüksel Turan Taşdemir, “Demokrasi nöbetimize devam ediyoruz. Bugün de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak halkımıza hizmet etmekteyiz.” dedi.

Alanda bulunan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda alanı bir an olsun boş bırakmayacaklarını hatırlatırken, konuşmalarını şiirlerle süslediler. Ayrıca, vatandaşlar; Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin, diğer kurumların ve STK’ların verdiği hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

15 Temmuz gününden bu yana vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan protokol üyeleri de demokrasi nöbetinin 25’inci gecesinde de alandaki yerini aldı. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın burada yaptığı konuşmada; “Bütün kurumlarımız demokrasi meydanlarında kendi alanlarında hizmet veriyor. Bugün de Diş Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından ücretsiz olarak demokrasi meydanında muayyene yapılıyor. Tatbiki bu millet her şeye layık, bu milletin her türlü ihtiyacını karşılamakta bütün kurumların ve bizlerin boynumuzun borcudur.” dedi.

Öte yandan bir süredir Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatları doğrultusunda demokrasi nöbetçilerine yemek dağıtıldığını kaydeden Başkan Çalkın Ahmet Arslan’ın siyasi anlamda Kars’ın en güçlü ismi olduğunu söyledi. Adem Çalkın, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kars’ın siyasi anlamda en güçlü ismi Ahmet Arslan’dır. Ahmet Arslan, Türkiye’de çok güçlü bir isimdir. Dolayısıyla kendi şehrine, kendi memleketine bu anlamda sahip çıkmasından doğal bir şey yoktur. Tüm Türkiye’ye bakan bir adam memleketine de bakacaktır tatbiki.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.