1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SEYFULLAH TÜRKSOY’UN DOSTLUĞU
SEYFULLAH TÜRKSOY’UN DOSTLUĞU

SEYFULLAH TÜRKSOY’UN DOSTLUĞU

“EN ZOR ZAMANLARDA SEYFULLAH TÜRKSOY´UN DOSTLUĞUNU GÖRDÜK”

A+A-

Azerbaycan’da FETÖ ile mücadelenin sembol isimlerinden TÜİB Başkanı Hüseyin Büyükfırat ve gazeteci Agil Alesger, İpekyolu ödül töreninde açıkladı.
14. Uluslararası İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödül Töreni, 10 ülkeden seçkin konukları İstanbul’da buluşturdu. Özellikle Türk Cumhuriyetlerinden çok sayıda önemli ismin katıldığı gecede, Azerbaycan’da FETÖ’yle mücadelenin sembol isimlerinden işadamı Hüseyin Büyükfırat ve gazeteci Agil Alesger ilginç açıklamalar yaptı. Terörün Gülen yüzü FETÖ kitabının yazarı, araştırmacı gazeteci Agil Alesger, “FETÖ’nün en güçlü olduğu yıllarda, bizler FETÖ’nün hedefi konumundaydık. Pekçok tehditler aldık ve hakkımızda birçok davalar açıldı. İşte insanların bize selam vermeye korktuğu o yıllarda bile İpekyolu Dergisi’nin sahibi, Türksoy’la İpekyolu programının yapımcısı gazeteci yazar Seyfullah Türksoy’un manevi desteğini ve dostluğunu gördük. İpekyolu Strateji Merkezi Başkanı Seyfullah Türksoy abimizin çizgisi hiç değişmemiştir. O gün de doğruların yanındaydı bugün de aynı devletçi ve vatansever çizgisini sürdürmektedir. Türksoy, en zor yıllarda da Azerbaycan’ın yanındaydı, bugün de Azerbaycan’ın yanındadır. Bizi Türk Dünyası Hizmet Ödülüne layık gördüğü için teşekkür ediyoruz” dedi.

HÜSEYİN BÜYÜKFIRAT: SEYFULLAH TÜRKSOY HEP YANIMIZDA OLMUŞTUR

14. İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödül töreninde, Azerbaycan’da Yılın İşadamı ödülü alan Türkiye-Azerbaycan İşadamları Birliği Başkanı Hüseyin Büyükfırat, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayın Türksoy’la uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Azerbaycan’ın en zor yıllarında Azerbaycan’ın yanında olan, Karabağ ve Hocalı meselesini Türkiye’ye ve dünyaya duyuran Seyfullah Türksoy, bizim yıllar önce başlattığımız FETÖ ile mücadele döneminde de hep yanımızda olmuştur. FETÖ’cülerin beni mahkemelere verdiği 2005 yılında Seyfullah Türksoy bize yine ödül vermiş, yaptığımız işleri mükafatlandırmıştır. Bize manevi desteğini esirgememiştir. Bugün de yine anlamlı ve çok önemli bir törendeyiz. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum”.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.