1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sevgiliye Hediye Fikirleriyle Partnerinizin Ayaklarını Yerden Kesin!
Sevgiliye Hediye Fikirleriyle Partnerinizin Ayaklarını Yerden Kesin!

Sevgiliye Hediye Fikirleriyle Partnerinizin Ayaklarını Yerden Kesin!

Sevgiliye hediye olarak sunabileceğiniz en anlamlı seçenek nedir sizce?

A+A-

Sevgiliye Hediye Fikirleriyle Partnerinizin Ayaklarını Yerden Kesin!

Sevgiliye hediye olarak sunabileceğiniz en anlamlı seçenek nedir sizce? Bir çift güzel söz, baş başa geçirilecek bir tatil veya onun yüzünü güldürecek özel bir armağan mı? Elbette ki bir çift güzel sözü ve unutulmayacak bir tatili herkes sever. Fakat ince düşünülmüş ve anlamlı bir hediyenin yeri çok daha başkadır.

Eğer herhangi bir sebepten veya yaklaşan özel bir gün için sevgiliye hediye arayışı içerisindeyseniz Muhiku’nun hediye dünyası içerisinden partnerinizin kalbini çalacak seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Sunduğu hediye alternatifleri ile partnerinizi ayrıcalıklı hissettiren Muhiku, özel günler dahil hediyeye ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda. Yaklaşan bir doğum günü, kutlanması gereken bir başarı veya sevgiliye duyulan özlem sebebiyle tercih edebileceğiniz hediyeler, biricik aşkınızın yüreğine dokunacak. Peki Muhiku’da sevgiliye hediye olarak değerlendirebileceğiz hangi alternatifler var?

Öncelikle Muhiku’nun ürün çeşitliliğinin oldukça geniş olduğunu söylemeliyiz. Bu ürün çeşitliliği içerisinde her yaş ve her zevke hitap eden hediyeler bulmanız mümkün. Üstelik bu hediyeler bütçemi zorlar mı diye düşünmenize de hiç gerek yok. Çünkü Muhiku’da hem lüks hediye arayanlar hem de  hediye almak için çok bir bütçeye sahip olmayanlar için farklı seçenekler var.

Muhiku’nun sevgiliye özel hazırladığı hediye kategorisi içerisinde;

  • Konsept hediye kutuları,
  • Çikolata,
  • Çiçek,
  • Meyve sepeti,
  • Kupa,
  • Dünya çayları ve kahveleri,
  • Mum,
  • Tütsü,
  • Kolonya,
  • Fular,
  • Deri cüzdan,
  • Anahtarlık,
  • El yapımı ürünler,
  • Fotoğraf baskı ürünleri,
  • Kravat,
  • Deneyim kiti,
  • Mini albüm gibi farklı pek çok seçenek yer alıyor.

Birbirinden özel hediye alternatifleri içerisinden biricik sevgiliniz için hoş seçimler yapabilirsiniz. Sevgilinizin ilgi alanlarını, zevklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onun yüzünü güldürecek alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Üstelik onların yüzlerini güldürecek bu hediyeler, fiyat açısından da son derece hesaplı. Şimdi siz de partnerinize duyduğunuz tarifsiz aşkı Muhiku’dan alacağınız bir hediyeyle hissettirebilirsiniz.

Muhiku’yla Bütçeni Sarsmadan Sevdiklerine Çiçek Gönder!

Muhiku’nun aynı gün çiçek gönder hizmeti ile sevdiklerinizin yaşam alanlarını renklendirmeye ne dersiniz? Siz de iyi biliyorsunuz ki, çiçekler hemen hemen herkesin çok sevdiği hediyelerden biridir. Kişiye farklı duygular yaşatan ve renkli yapısıyla bulunduğu her ortama pozitif enerji yayan çiçekler özellikle özel günlerin vazgeçilmezi.

Arkadaşınızın doğum günü geldi çattı ve siz hala bir hediye almadınız mı? Ya da annenizin kırılan kalbini onarmak için çok az bir zamanınız var ve bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Endişelenmeyin. Çünkü geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku’nun aynı gün teslim çiçek gönder fırsatıyla sabah sipariş ettiğiniz bir çiçek sayesinde sevdiklerinizi gün içerisinde mutlu edebilirsiniz.

Biliyorsunuz ki piyasada satışa sunulan çiçekler son derece uçuk bir fiyata sahip. Hal böyle olunca da Muhiku’nun çiçekleri de bütçemi aşar mı diye düşünüyor olabilirsiniz. Size güzel bir haberimiz daha var. Sunduğu yenilikçi hediyelerle her bütçeye hitap eden Muhiku’nın, geniş çiçek çeşitliliği her bütçeye hitap ediyor. Kısacası Muhiku’dan tercih ettiğiniz bir çiçek, bütçenizi sarsmaz.

Ayrıca Muhiku’nun geniş çiçek aranjmanı içerisinde sukulentten saksı çiçeğine, vazoda çiçekten bonsaiye kadar farklı birçok seçenek var. Bu özel çiçekleri; anneniz, babanız, eşiniz, sevgiliniz, arkadaşınız veya ablanız için değerlendirebilirsiniz.

Doğum günü, yıl dönümü, yılbaşı, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü veya başka herhangi özel bir gün için satın alabileceğiniz hoş çiçekler, seradan kapınıza en taze şekilde gelir. Üstelik Muhiku’nun aynı gün teslim çiçek gönder fırsatı sayesinde çiçeğim zamanında teslim edilir mi diye düşünmenize gerek kalmaz. Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız Pazar günleri hariç saat 12.00-18.00 arası vereceğiniz çiçek siparişleriniz, gün içerisinde sevdiklerinize teslim edilir. Böylece siz de sevdiklerinizi aynı gün içerisinde mutlu etmiş olursunuz.

Kişiye Kendini Değerli Hissettiren Hediyeler Muhiku’da!

Dönem dönem ihtiyaç duyduğunuz hediyeler, hiç şüphesiz kişiye kendini değerli hissettiren en özel jestlerden biridir. Yoksa siz de sevdiklerinizi bir hediye ile değerli hissettirmek isteyenlerden misiniz? Öyleyse size önereceğimiz tek bir adres var: Muhiku.

Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku, kurulduğu günden bu yana hediye kavramına yeni bir soluk getirdi. Muhiku’nun yenilikçi hediyeleri sayesinde artık siz de sıkıcı ve sıradan hediyeleri tercih etmek zorunda değilsiniz. Ayrıca Muhiku’nun geniş ürün yelpazesi içerisinde ajandadan kaleme, kitaptan çiçeğe, çikolatadan kahveye kadar farklı pek çok seçenek var. Bu ürün çeşitliliği içerisinde sizin yapmanız gereken tek şey, sevdiklerinizin beğeneceğini düşündüğünüz hediyeyi belirlemek.

Hızlı teslimat hizmeti, makul fiyat aralığı ve kaliteli ürün garantisiyle hediyeye ihtiyaç duyduğunuz her an imdadınıza yetişen Muhiku, sizi ve sevdiklerinizi özel hissettirmek için var.

Tabii Muhiku’nun tek farkı hediye çeşitliliği değil. Günümüzde kargo ücreti olarak talep edilen yüksek fiyatlar Muhiku’yla son buluyor. Çünkü Muhiku, 99 TL ve üzeri yaptığınız alışverişlerde ekstra bir ücret talep etmiyor. Hediyenizi tamamen ücretsiz bir şekilde teslim eden Muhiku’yla hediyenizi oldukça makul bir fiyata satın alabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.