1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA Yönetimi Toplandı
SERKA Yönetimi Toplandı

SERKA Yönetimi Toplandı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) 13. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

A+A-

Toplantıda Yönetim Kurulu üyeleri İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-1 için verilen proje tekliflerinin teknik ve mali açılardan değerlendirilmesine ilişkin görüşlerini genel sekreterlik makamına iletti. Projelerin değerlendirme süreci halen devam etmekte. 

13.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Serhat Kalkınma Ajansı binasında gerçekleştirildi. SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan toplantıya Ardahan, Iğdır, Kars valileri ve dört ilin belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile ticaret ve sanayi odası başkanları katıldı. Toplantıda İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-1 ile ilgili ön istişarede bulunuldu.

Toplantıda 28 Şubat-3 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen mülakat sınavının sonucunun onaylanmasına, başarılı bulunan 7 uzman ve 3 destek personeline tebligatlarının yapılarak göreve başlama çağrısı yapılmasına, ayrıca Bölge illerinin Valiliklerine Avrupa Birliği Genel Sekreterliği’ne “İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor” programı kapsamında sunacakları projeler için Serhat Kalkınma Ajansı’nın proje ortağı olmasına karar verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.