1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA Yönetimi Ağrı’da toplandı
SERKA Yönetimi Ağrı’da toplandı

SERKA Yönetimi Ağrı’da toplandı

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 77.Yönetim Kurulu Toplantısı, dönem başkanı Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında Ağrı’da yapıldı.

A+A-

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın 77.Yönetim Kurulu Toplantısı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi’nde yapıldı. Dönem başkanı Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ağrı Valisi Osman Varol, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ağrı İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Alkan, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Iğdır İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Sarıtaş, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan ve SERKA Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir katıldı.

Toplantıda, Küçük Ölçekli Altyapı Programı kapsamında dört ilde devam eden projelerin durumu görüşüldü. Ağrı Dağı ve Çevresi Turizm Master Planı ve Fizibilite  çalışmaları kapsamında yapılacak işler, Ani Antik Kenti’ndeki Ebu’lManuçehr Camii’nin ibadete açılması için restorasyon çalışmalarının durumu ele alındı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.