1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA, destek verecek...
SERKA, destek verecek...

SERKA, destek verecek...

SERKA, bu yıl içinde üçüncü kez teknik destek verecek...

A+A-

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), yerel yönetimler, mahalli idare birlikleri, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik üçüncü kez teknik destek vereceğini açıkladı.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet gösteren Serhat Kalkınma Ajansı, 2011 yılı içerisinde üçüncü kez teknik destek çağrısı yaptı. 1 Kasım 2011 tarihi itibariyle başvuru kabul etmeye başlayan SERKA, Teknik Destek (TD) Programının “bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak” amacıyla açıldığını belirtti. SERKA’nın 2011 yılı 3.Dönem (Kasım-Aralık) Teknik Destek Programı’na yerel yönetimler, mahalli idare birlikleri, üniversiteler, diğer kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları başvurabilirler.

Programın son başvuru tarihi ise, 31 Aralık 2011 saat 19.00. Program hakkında detaylı bilgi almak isteyen başvurucular, SERKA’nın internet sitesinden (www.serka.org.tr) Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamını temin edebilirler.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.