1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Serbest bırakıldı” haberleri asılsız çıktı
“Serbest bırakıldı” haberleri asılsız çıktı

“Serbest bırakıldı” haberleri asılsız çıktı

Kars Cumhuriyet Başsavcılığından gözaltına alınan 22 kişinin serbest bırakılması ile ilgili haberlerin asılsız olduğu açıklandı.

A+A-

1 Şubat 2020 tarihinde Kars Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 22 kişi “suç örgütü kurma, yönetme ve üye olma, kasten öldürme, öldürmeye teşebbüs, kasten silahla yaralama, 6136 sayılı yasaya muhalefet, mala zarar verme ve tehdit” suçlarından gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şahısların serbest bırakıldığı ile ilgili bazı basın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ile ilgili Kars Cumhuriyet Başsavcılığından yazılı basın açıklaması yapıldı.

Yapılan basın açıklamasında, gözaltına alınan 22 şahıstan 3’ünün tutuklandığı, 19’unun ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Ayrıca söz konusu soruşturma ile bağlantılı daha önceki tarihlerde yürütülen operasyonlarda da 5 kişinin tutuklandığının kaydedildiği açıklamada, toplam 8 kişinin tutuklandığı ve soruşturmalar tüm yönleri itibari ile devam ettiği vurgulandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.