1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Selim’de yol ve kaldırım çalışması başladı
Selim’de yol ve kaldırım çalışması başladı

Selim’de yol ve kaldırım çalışması başladı

Kars’ın Selim İlçe Belediyesi yol ve kaldırımların bakım onarım çalışmalarına başladı. Başkan Altun, ağır kış koşullarında bozulan yol ve kaldırımlarına başladıklarını ifade etti.

A+A-

Volkan KARABAĞ

8 ayı kış olan Kars’ta inşaat sezonun başlamasına kısa süre kala Selim Belediyesi bakım ve onarım çalışmaları ile inşaat sezonuna şimdiden start verdi. Havaların ısınmaya başladığı Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, yol ve kaldırım bakım onarım çalışmalarının biran önce bitirilmesi için çalışmaları erkenden başlattı.

Başkan Altun, “Artık Kars’ta sıcak ve güneşli havalar kendini gösteriyor, ilçede çalışmaların biran evvel toparlanması gerekiyor. Bizde belediye olarak kış mevsiminde bozulan kaldırımların onarımını yaparak bitirmek istiyoruz. Arkadaşlarımız sağ olsun mesai mevhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürüyoruz.” dedi.

Selim ilçe giriş ve çıkışı başta olmak üzere girmedikleri cadde ve sokak kalmadığını ifade eden Başkan Altun, “İlçede girmediğimiz cadde ve sokak kalmadı. Hem alt yapı, hem de yol çalışmalarımızı birçok noktada 2022 yılı inşaat sezonunda tamamladık. Hedefimiz 2023 yılı sonu itibariyle yol çalışmalarımızı tamamlamak. Arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor. Bizlerde onlara destek veriyoruz. Bende sürekli yürütülen çalışmaları takip ediyorum. Zaten sahada olduğum için yol ve kaldırım bakım onarımının her aşamasını yerinde görüyorum. Daha modern bir Selim için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Başkan Altun, “Bahar mevsimi ile birlikte ilçemizde bulunan cadde ile sokakların yanı sıra kaldırım ve çocuk oyun parklarının da bahar temizliği yapıyoruz. Gerek parklarda gerekse de kaldırımların bazı noktalarında bulunan oturma banklarının bakım-onarımı ile çöp konteynırlarının da yenileri ile değiştirilmesi gibi çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.” ifadesini kullandı.

hizmette-sinir-tanimayan-belediye-1679680455.jpghizmette-sinir-tanimayan-belediye-1679680458.jpghizmette-sinir-tanimayan-belediye-1679680465.jpghizmette-sinir-tanimayan-belediye-1679680457.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.