1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şelale yeniden hizmete girecek mi?
Şelale yeniden hizmete girecek mi?

Şelale yeniden hizmete girecek mi?

Kars Belediyesi tarafından 31 Mayıs’ta yapılan “Kars'taki yapay şelalenin onarımı yapılacak” başlıklı açıklamanın ardından aradan geçen sürede çalışmanın başlamaması vatandaşların beklentilerini boşa çıkarttı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars merkez Mesut Yılmaz parkında bulunan yapay şelalenin yeniden faaliyete alınması ve bölgenin aktif olarak hizmet vermesi için vatandaşların yoğun talepleri sürüyor. Yıllardır atıl durumda bekletilen şelale ve bölgedeki park, görsel anlamda güzel görüntü oluşturduğunu ve şehrin nefes alması anlamında ciddi katkı sağladığını ifade eden vatandaşlar, şelale hizmete girerse park alanında da yeniden canlılık olur ifadelerini kullandılar.

Mesut Yılmaz Parkı'nda bulunan yapay şelale, Kars Belediyesi tarafından 31 Mart’ta yapılan açıklamada, “Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün girişimleriyle yeniden onarımı yapılarak vatandaşlara hizmet verecek denilmişti. Ancak aradan geçen zamana rağmen park ve şelalede herhangi bir çalışmanın yapılmadığı görülürken, vatandaşlar çalışmaların hızlandırılmasını talep etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.