1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit ve gazi aileleriyle iftar
Şehit ve gazi aileleriyle iftar

Şehit ve gazi aileleriyle iftar

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, şehit yakınları ve gaziler için iftar programı düzenledi.

A+A-

Kars Öğretmeninde düzenlenen iftar yemeğine, Kars Valisi Günay Özdemir, Vali Yardımcısı Hakan Alkan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Muharrip Gaziler Denek Başkanı Yüksel Öztürk, şehtit yakınları ve gaziler katıldı.

Ezan okunması ile açılan iftarların ardından şehitler için dua okundu. Ardından da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşegül İslam tarafından Vali Günay Özdemir’e gönderilen mesaj okundu.

Bakan Günay gönderdiği mesajda: “Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Kardeşlik, barış, huzur ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’ın tüm İslam alemine ve insanlığa iyilikler getirmesini temenni eder, iftar programına katılan herkese selamlarımı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Yemeklerin yenmesinin ardından da, Vali Özdemir şehit yakınları ve gazilerin tek tek masalarına gelerek bir süre sohbet etti. Şehit yakınları ve gazilerin sorun ve ihtiyaçlarını da soran Vali Özdemir, gereğinin yapılması için İl Müdürü Aydın Acay ve diğer yetkililere talimatlar verdi. İftar programının son bölümünde ise Vali Özdemir ve iftara katılalar Öğretmenevi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.