1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit babası, Vali Öksüz’den talepte bulundu
Şehit babası, Vali Öksüz’den talepte bulundu

Şehit babası, Vali Öksüz’den talepte bulundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. yıl dönümü etkinliklerinde Şehit babası Dünyamalı Cengiz, Kars Valisi Türker Öksüz’den talepte bulundu.

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehitlik ziyareti düzenlendi. İl protokolü şehit kabirlerinde karanfil bırakarak dua etti.

Programın sonunda Şehit Piyade Er Bülent Cengiz’in babası Dünyamalı Cengiz, Kars Valisi Türker Öksüz’den “Şehitlik içerisine giren çocuklardan çok şikayetçiyiz. Tel örgülerden Şehitlik içerisine giren çocuklar burada oyun oynayarak, ekili ağaçlara zarar veriyor. Şehitlik çevresinin düzenlenmesini ve çocukların içeriye girmemesini istiyoruz.” talebinde bulundu.

Kars Valisi Türker Öksüz ise konu hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan’dan bilgi aldı. Vali Öksüz aldığı bilginin ardından Tekcan’a Şehitliğin çocukların oynayacağı bir alan olmadığını ve çocukların girmesinin uygun olmayacağını, Şehitlik çevresinin düzenlenmesi, güvenlik görevlerinin de bu konuda uyarılması talimatını verdi.

Vali Öksüz, Şehitler Müzesinin restore edileceğini de ifade ederek, Tekcan’a çalışmaların bir an önce başlatılmasını ve 15 Temmuz Şehitleri için de bir bölüm konulması talimatını vererek, çalışmaların 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığından da koordineli yürütülmesini istedi.

sehit-babasi,-vali-oksuz’den-talepte-bulundu-(2).jpgsehit-babasi,-vali-oksuz’den-talepte-bulundu-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.