1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit annesinden Akdağ'a...
Şehit annesinden Akdağa...

Şehit annesinden Akdağ'a...

Kars'ta taziye ziyaretine giden Bakan Akdağ'a şehit annesi bakın neler söyledi:

A+A-

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Mardin'de mayın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Taner Özdemir'in Kars'ta yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

İstasyon Mahallesi Hafızpaşa Caddesi'nde kurulan taziye çadırı önünde şehit Uzman Çavuş Özdemir'in akrabaları tarafından karşılanan Akdağ, Vali Ahmet Kara, AK Parti Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven ile şehidin yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti.

 

Akdağ'ın yanına gelen şehidin kayın validesi Gülsen Çelik, ''(Anaların yüreği yanmasın) diyorlar, ama yanmaya devam ediyor'' dedi.

 

Akan kanın artık durdurulması gerektiğini ifade eden Çelik, şunları söyledi:

 

''Askerlerimizin kanı ne zaman duracak? Bitmediğine göre, niye yerde kalıyor? Böyle olmaz ki... Benim ciğerim patlıyor, kan kusuyorum, biliyor musun? Ben büyük üstlere sesleniyorum. Bizim içimizde casus var. Kanımız yerde kalmasın. Nice aileler ağlamasın. Anaların yüreği yanmasın.''

 

Bazı yakınları tarafından konuşmaması için uyarılan Çelik, Bakan Akdağ'ın ''bırakın konuşsun. Bizim annemiz'' demesi üzerine şöyle devam etti:

 

''Ben karınca ölsün istemem... Bizim sesimizi duyurun. O kafirlere fırsat vermeyelim. Ben cahil bir insanım ama her şeyin farkındayım. Bütün askerler böyle ölürse, bu vatan nasıl korunacak. Ben bu vatana nasıl 'sağ olsun' diyeyim. Sağ olamaz böyle, Mehmetçik giderek. Bizim kanımız yerde kalmasın.''

 

Bakan Akdağ da, ''Biz hükümet olarak her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Bu askerlerimizin bir mücadelesi onlar mücadele edecek. Sen haklısın, biliyorum. Biz size saygı duyarız. Siz şehit annesi olmuşsunuz'' diye konuştu.

 

Uzman Çavuş Taner Özdemir, Mardin'in Nusaybin ve Ömerli ilçeleri arasındaki Kovancılar mevkisinde PKK'lı teröristlerce yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.