1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit Ailesinden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Teşekkür
Şehit Ailesinden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Teşekkür

Şehit Ailesinden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Teşekkür

3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci ve 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Kars’a gelerek bir dizi temaslarda bulundular.

A+A-

Kars 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç ile birlikte Kars’ta şehit ailesini ziyaret eden Korgeneral Yavuz Türkgenci ve Tümgeneral Erhan Uzun, Şırnak'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tahsin Yıldırım'ın evine misafir oldular.

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay ile birlikte şehidin evine gelen heyet, şehit babası Namaz Yıldırımı ve ailesi ile bir süre sohbet ettiler.

Şehit babası Namaz Yıldırımı, vatanın bölünmez bütünlüğünün ilelebet devam edeceğini ifade ederek, vatan aşkıyla yanıp tutuşan oğlunun hatırasına sahip çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bir kez daha teşekkür ediyorum, dedi.

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay ise ; 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun ve Kars 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç’a ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

xc.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.